Musikutmaningen – dag 14 – en låt som ingen tror att Skatan skulle älska

(Den riktiga joddlingen kommer på slutet … först ungefär 3.25 in i låten)

Trodde ni inte va?

Åtminstone inte ni som inte vet att Skatan är något av ett Österrike-fan och galen i joddling …

och till och med själv har försökt sig på konsten. Vilket inte var lätt och blev därefter. Hon skulle mua som en ko och så bryta tonen … försök får ni se … Än är hon inte fullärd och kommer antagligen aldrig heller bli.

Håll till godo … att älska eller hata … men knappast mitt-i-mellan.

4 reaktioner till “Musikutmaningen – dag 14 – en låt som ingen tror att Skatan skulle älska

  1. Härligt! Min farmor joddlade förr i världen när jag var liten. Och spelade dragspel. Är lite arg att jag aldrig lärde mig. Vem vet när man kan behöva det.

    1. Margith, min bästa väninna, och jag tränade verkligen på att försöka joddla … vi lyckades aldrig få till det riktigt. Men ”dom” säger ju att det ”aldrig är för sent” att ”lära gamla hundar sitta”. Så kanske skall jag ta upp mina joddel-lektioner igen… 🙂

      Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.