Kråkan Bråkan

Kråkan Bråkan tycker till om det mesta … om andras åsikter och vad han läser i tidningen, om politik, bloggar och samhället omkring honom.

Han är partipolitiskt obunden, varken blå eller röd … eller både ock som ju då blir  lila . Det är ju den färgen man får fram om man blandar blått och rött. Moderat liberaldemokrat eller hur man nu vill beteckna honom. Han värjer sig för övrigt mot beteckningar, kategoriseringar och fållor.

Värjer sig mot alla typer av burar, stängsel, inhägnader som partipiskor, kollektiv och inrättning i led och trender … men lever mitt i smeten och tar naturligtvis intryck.

Kråkan Bråkan  flyger inte i flock … trots att han är en kråka.

Han är brylling med Skatan som fixade honom en egen blogg. Den fixade inte Kråkan Bråkan så han stängde sin blogg och flyttade tillbaka till Skatan och kanske får han kraxa fram något inlägg här eller där … när det bränner till och Skatan inte tycker att det är ”hennes grej”.

Vi får se!

Änligen (den 21 juni 2010)  har Skatan släppt fram min röst … i ett inlägg, fegisen där. Det handlar förstås om politiiik …

2 reaktioner till “Kråkan Bråkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.