Liten skata och Agnes…

agnes-och-eva

En viss likhet … va ? Agnes är bara liiite rundare om kinderna…. och rödhårig…

10 reaktioner till “Liten skata och Agnes…

 1. Kära nån så lika ni är. Kunde vara samma. Har du nytt utseende på bloggen föresten. Den känns så långsmal helt enkelt. Tack för utmärkelsen. Den var rolig att få för jag är inte van att få något sånt. Det vore hemskt roligt om vi tre gamskator kunde träffas. Efter det här ett och ett halvt åren vi umgåtts över datorn varje dag känns det som om vi är vänner fast vi inte träffats i verkligenheten och jag tror att vi skulle ha jättekul. Vi måste göra en plan!!!! Hörs

 2. Skogsnuvan! Jag är lite rastlös… så jag byter bloggutseende heela tiden. Väl bekomme… för du är verkligen fabulous. Och jag tycker också att det skulle vara jättekul att träffas i levande livet vi tre. Vi måste på nå´t sätt (kanske maila?) försöka få fram ett datum (kanske i sommar ?) för en första träff. Jösees jag småler redan nu bara vid tanken vad kul… och spännande. Kram!

  Imagine! Tack! Du tar helt fantastiska bilder….Om du får syn på en skata… 🙂

 3. Ååh va söt! Försår hon är lik dig *hihi* vem annars?? Jag längtar som en tok efter att bli farmor… och få ha en sån där goding att krama om. 🙂
  Jag byter också mitt bloggutseende rätt vad det är…det går ju…då ska man väl testa?? *hehe*
  Ha en toppenhelg! *varma kramar**

 4. Imagine! Vilken skata! Tack för tipset. 🙂

  Ewan! Visst vore det kul! 🙂

  Moniqa! Det är hur roligt som helst att vara… mormor… till Agnes och mina andra barnbarn… men snart blir jag farmor också och det skall bli lika roligt. Jag önskar dig förstås självklart detsamma… en Trevlig helg! 🙂

  Nina! Tack för det! Agnes äär go och glad och söt… jag vaar söt 🙂 i den där korgen. Kram!

  Znogge! Sonen är den enda av mina tre barn som är liiite lik mig… där har du rätt. 🙂 Kram!

 5. Lägg märke till alla leende solar i min svarskommentar… Det är en bön.. om sol och vackert väder…
  Det snöade ymnigt när vi åkte från Brigitte och Bad Goisern och hem hit… 🙂 🙂 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.