15 reaktioner till “Fjäril vingad….

 1. Önskar att jag också kunde flyga iväg och hälsa på dig. Hoppas att ni får en riktigt fin valborgsmässohelg. Jag har ju fel på datorn och kan inte se vad som händer Fy sjutton.

 2. Skogsnuvan! Fy sjutton! Håller med…

  Hoppas att du får en fin valborg och 1:a maj du också…

  Och sen … jag kommer hem 10 juni och är hemma nästan heela sommaren…och då… nå´n gång skulle vi ju kunna komma överens om en helg… eller några dagar mitt i veckan.. vilket som passar och åka upp till dig… jag och Ewan… eller så skulle vi kunna sammanstråla någonstans. Jag skulle tycka att det vore sååå himla kul. 🙂 Kramar!

 3. Znogge! Och inte bara Niss e… nej jag menar Miss E…utan även StinaFina. Och inte bara fjärilar utan getingar, humlor, bin… ja alla flygfän faktiskt… t o m skator… När jag tänker efter får hon nog bli SPF igen min StinaPinaFina… Kram!

 4. Ja men tänk vad det skulle vara kul. Det skulle vara så kul att få visa mitt paradis för er. Kan ni inte ta med er StoraB och hans husbil fimpen också. Vilket järngäng. Tänk er bara!!!!!

 5. Nu har jag läst ditt meddelande…..såååå roligt,jag blev alldeles upprymd.Kastade mej in på Eniro,kollade upp vägen till Nyköping.Verkar vara nästan raka spåret ifrån Karlskrona.
  Strax till jobbet,ha en skön afton!
  Kram Ewan

 6. Underbara fjärilar!
  Trist med snuvan!
  Var under några somrar hundvakt åt en schäfer som med stor glädje trampade ner alla och raserade hemmet, för att jaga flugor.

  Inga andra flygfän var av intresse, endast flugor skulle hållas kort?!
  Kram!
  🙂

 7. Pruddelutt! Vi hade en fin kväll… men kall … och annorlunda. Majstångsresning i rätt månad… om man så säger… Neej.. jag vet att vår ”maj”-stång… kommer av ordet ”maja”… som betyder löva… och inte från månaden maj … som här i Österrike… Hoppas er Valborg var varmare och trevlig den också! Kram!

  Ewan! Nu skall det smidas planer… 🙂 Kram!

  Nina!
  Jättefina!
  Snuvan??
  Åhhh… och en schäfer är ju inte en liiiten hund heller…:-P Kram!

  Kramar!

 8. Nina! Ha ha haaa… *fniss*… 😛 🙂 ja … så kaaan man ju faktiskt läsa det… nu i Svininfluensans dagar… Riktigt skoj faktiskt. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.