Det är tätt nu mellan födelsedagarna … men …

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag

för det är Mannens födelsedag.

Hurra Hurra Hurraaa  Svenska flaggan

Skatan sitter här i mörkret.

Vad mörkt det är!

Har slagit in paketet i pappersservetter i väntan på morgondagen som ju redan är här … i väntan på morgonen menar jag. Klockan är två och jag tänker inte tjata om varför jag sitter här mitt i natten.  För deeet vet ju många av er.

I morgon, idag, kommer i alla fall Mannens systrar och firar sin brorsa och stannar några dar. De vill också hinna med att plocka lite blåbär som ju har mognat nu.

Nej, jag tror jag går och försöker sova en sväng. Och drömma om fint väder. För det lär väl bara bli en dröm. Turbulent väderprognos i går. Vädergubben kunde varken säga ditten eller datten.

God natt och God morgon!

3 reaktioner på ”Det är tätt nu mellan födelsedagarna … men …

  1. Förstår varför du satt uppe så där miss i nassen. Hoppas i alla fall att du lyckades somna och orkar upp för att fira mannen din! Hälsa och gratulera så klart och så önskar jag er en fin dag med trevligt firande!

    Kram!

  2. Roligt att höra att du kom hem som du skulle. Med din förmåga att misslyckas med tågresor vet man ju aldrig. Inte blev du kidnappad av någon vacker prins på resan heller (lika tur det kanske). Fira nu med din tjusige man och dina släktingar och ha en bra dag och jättekram.

  3. Skogsnuvan! Dagen har faktiskt börjat riktigt soligt. Flaggan är hissad, blåbär plockade till tårtan som står i ugnen (bottnen alltså, förstås) och Mannen är vid tåget och hämtar syrrorna. Tack snälla rara fina tuffa starka Skogsnuvan för fina dagar hos dig, där jag fick träffa så mycket roliga släktingar och vänner och vara med på det ena och andra. Trots regnet hade jag sååå fina dagar i alla fall. Kramar! Hälsa alla mina nya vänner!

    Znogge! Tackar, tackar. Jag sov som jag brukar och behöver nog inte så mycket mer tror jag. Mannen fick i alla fall en liten i hast plockad blombukett och present och sång på sängen. Frukost intog vi tillsammans. Han gillar inte smulorna !! Nu kommer snart hans syrror och vi skall fira, vi gamlingar, för alla barn och barnbarn är på sina håll och kanter men har ju förstås ringt. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.