Jerash och RACE

Så är vi framme vid en av höjdpunktsdagarna i Jordanien.

Skatan har med liv och lust berättat om denna dag på en av mina Sidor, som ni kan besöka genom att trycka hääär …  och visar bara med nedan bild … hur jag delvis kände mig denna … helt fantastiska dag …

IMG_5402

Som en skrynklig uttorkad gammal skräcködla kände jag mig  … men ”still going strong” och nyfiken … trots att dagen förstördes av en ond mage.

5 reaktioner till “Jerash och RACE

  1. Znogge! Innan du åker vill jag skicka med ett ”introduktionsbrev” till Stellan. Han är en mästare på att ”presentera” Jordanien från sin bästa sida. Kram!

    Pruddeluttan! Tack! Nu har jag läst det och tycker förstås att det är tråkigt. Men förståeligt. Jag kommer att sakna dig i bloggvärlden. Kramar!

  2. Hej! jag gick in på din blogg och fick se att du varit i Jordanien, ett land som jag besökte 2009 i januari. Vilken underbar resa!
    Jag har en fråga till dig: Hur får du in youtube på bloggen? Jag är ganska ny på WP och har en del kvar att lära:) Jag ska nu göra ett bildspel om det och vet inte hur det läggs in heller. Har lagt in dom bildspel jag har i sidokolumnen som länkar, men det hade varit kul att kunna lägga in dom i ett inlägg! Puh det här blev långt! Ha det gott. Känner mig som en baby….

  3. Vår Jordanienresa var också en underbar resa. Fantastisk helt enkelt … som så många resor man gör. Med ett undantag. När vi var i Tunisien hade vi otur med ALLT. Därför gillar jag inte Tunisien helt följdriktigt.

    Jag vet inte hur man får in bildspel i sidokolumnen så då kan vi byta tips med varandra …

    Att få in youtubeklipp är lätt som en plätt. Gå in på youtube, ta fram vad du vill ha för klipp …
    Under bilden står det ”Bädda in” . Blippa där på den texten och kopiera den blåfärgade koden som dyker upp strax snett till vänster raden under. Klistra in den kopierade koden i ditt inlägg och tryck på uppdatera … Färdigt! Lätt som en plätt. Nu får du berätta för mig om hur du gör med sidoinläggen.

    Kram!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.