Skatan på TV4 Nyheterna …

Så var det över. Och Skatan är fortfarande omtumlad. Av allt krax som Skatan kraxat idag hade Kristina Thulin och Uffe Regnér fått ihop en verkligt bra … sammanhängande story.

Om Skatans Tankar  och bloggandet …

Skatan har försökt och försökt att ”bädda in” inslaget på TV4  … men fick ge sig.

Vill ni se det kan ni trycka hääär i stället … tror Skatan …

14 reaktioner på ”Skatan på TV4 Nyheterna …

 1. Jag tror faktiskt inte det går att ”länka över” till TV4 via min blogg och inlägget här. Åtminstone kan inte jag det …

  Kanske är jag för trött och får försöka igen i morgon.

  God natt alla bloggare!

 2. Jag såg inslaget i TV och det bekräftar vad jag också upptäckt. Det var i julas jag började blogga, i ett nätverk som heter http://www.club-malmo.com/
  Tidigare trodde jag att sånt var till för kändisar och de som vill bli kändisar, och framför att unga människor. Det finns faktiskt en del moget folk också som provar på det.
  Det här Skatans tankar är riktigt trevlig!

 3. Det var ett trevligt inslag. Jag har inte råkat på någon i min närhet som tycker att det är konstigt att jag bloggar men det förstås. Man är van att jag har lite udda grejor för mig.
  Min faster som är 82 år läser min blogg varje dag och ringer om det inte finns något inslag. Även min brorsa i kina är en säker bloggläsare. Så får man många nya vänner och får nya intryck och vinklingar. Bland det bästa jag börjat med.

 4. Det var lite dumt klippt.Kanske. Jag sa inte bara det. En del frågor fick jag svara på flera gånger och jag tycker att det här svaret inte var det optimala. Jag menar inte att ”de flesta” av mina vänner är skeptiska men en del och från början var de ganska många … Men nu tycker ju de flesta att det bara är kul.

  Jag med tycker att det är jättekul att blogga. Av flera anledningar. Bland annat hade jag ju inte träffat dig om inte … Varken i bloggvärlden eller i den verkliga. Och deeet hade verkligen varit en förlust.

  Kram!

 5. Jag lyckades i alla fall att se inslaget via din länk. Och i tv:n också när det begav sig. Kanske blir det fler som vågar sig på att blogga nu!

 6. Härligt! Har inte varit in här på ett par dagar och vad möts jag av? Skatan i TV! Gud, vad go du är! Nu har jag en röst på dig också. 🙂 Sötnos!

  • Äsch … 🙂 säger Skatan och slår blygsamt ner ögonen …

   Och rösten … Finns det någon som gillar sin egen röst när man får höra den ”utifrån” så att säga?

   Kram!

 7. Det var ett bra repotage. Samtidig så blev jag glad att det var du. För jag har varit här och läst några gånger förut och kände igen namnet på bloggen. Sedan har jag sett kommentarer i en kompis blogg av dej. Din blogg fick ett ansikte. För hur det än är så har vi ”gamlingar” inte samma dragningskraft som de yngre…om vi inte ´skulle skriva om ytliga ting, ex mode:) Jag som bloggare och till åren känner mej stolt på dina vägnar. Skriv vidare, låt tangentbordet snattra:)

 8. Ping: Vem skall läsa alla miljoner bloggar? « SKATANS TANKAR

 9. Ett mycket bra reportage. Det där med misstro känner jag igen för jag vet att mina vänner läser men de skulle aldrig kommentera. Sambon däremot tycker det är lite småkul och han ser att jag fått ett intresse som ger mig så mycket.

  Ett trevligt hem fick du jag också kika in i. Du verkar så säker och klar och ger oss ”äldre” bloggare styrka att vi inte är så barnsliga som jag ibland kan tycka att jag är när jag skriver och ibland svamlar på.

  Tack.

  • Det är konstigt det här med den där misstron. Den biter sig fast. När jag frågar om de läser några bloggar får jag oftast till svar … att, nej verkligen inte.

   Hur skall man då kunna döma ut något?

   Fast vi blir fler och fler vi äldre bloggare. Är du äldre förresten?

   Äldre men yngre än jag väl?

   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.