10 reaktioner på ”Politiker är som krokodiler. Stora i käften men saknar öron.

  1. Såna finns också men nog finns det en hel del som försöker allt vad de kan att både lyssna på alla olika intressen och att göra så gott det går utan resurser.

    • Jag tar i … förstår du väl. Klart det finns. Två av dem som jag beundrar väldigt mycket är Birgitta Ohlsson och Cecilia Malmström men Fredrik Reinfeldt lyssnar också och om vi skall välja någon från det andra blocket … Maria Wetterstrand. Och Margot Wallström … Och så har vi alla som med friskt mod går in i politiken på lokal nivå , är engagerade och tror på idealen för att efter en mandatperiod … eller tidigare ändå dra sig tillbaka. Politiken suuuger idag. Mer än någonsin, tror jag.

    • Ja … måste man till exempel vara så många i riksdagen som 349 stycken. Bara det! Och jag skulle vilja ha mer av personval så att den man valt verkligen kände att han/hon har ett ansvar att stå fast vad hon/han har lovat och så skulle det vara förbjudet med ”partipiska” … Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.