14 reaktioner till “Det är hög tid att plocka fram Skatans signaturmelodi än en gång

 1. :-S

  Åkte till Stockholm igår fram och åter för att titta på lokalen där jag ska ställa ut (fantastisk!) och när bussen gjorde fikapaus klockan ett på natten klev jag ur och… halkade! Ingen snö här men hos mamma – och till henne ska jag ikväll.

  1. Ta det nu riktigt lugnt på vägarna 🙂 … så inte bara du utan hela ekipaget hamnar i diket.

   Kramar!

   PS Du måste meddela mig när och var du kommer att ställa ut. Om jag kan skall jag verkligen ”be there” 🙂 DS

 2. Ja, sommaren är verkligen över. Snöar lite här och var i Sverige.
  Lite tidigt tycker jag. Usch.
  Men det är bara att ta tag i vintern och finna sig i att den strax står för dörren.

 3. Hej Skatan!

  Jag heter Gustaf och jag driver en sida vars url är onlinepoker.se, Mitt intresse är främst poker varav en av anledningarna till att jag skapade sidan, för att dela med mig min kunskap med andra pokerintresserade.

  Anledningen till att jag kontaktar dig är för att sidan är ganska nystartad och jag behöver hjälp att nå ut till andra. Jag såg att du hade en länklista på din blogg som ledde till andra företags websidor och jag undrar om du skulle kunna länka till onlinepoker.se?
  Som tack skickar jag dig en trisslott.

  Om du vill länka till onlinepoker.se på din blogg så skicka mig din adress till mig så får du din trisslott hemskickad.

  Mvh Gustaf
  http://onlinepoker.se
  gustaf@onlinepoker.se

  1. Hej själv! OK … jag har lagt ut länken. Nu tror jag i och för sig att min läsekrets inte är några ”pokerhajar” men man kan ju aldrig så noga veta.

  1. Joo … fast visst är våren och sommaren kärlekens bästa tid … Går … gör det ju alltid förstås 🙂

   Kram!

 4. Det är billigt att åka till NY nu. Passa på, passa på! Skulle vara kul att bo där några veckor.

 5. Det skulle vara hur kul som helst och jag skulle verkligen passa på … om det inte vore för Mannen som är i full gång med att jobba fortfarande fast han nästan är sjuttio. Jag väntar in honom … han KANSKE skall pensionera sig helt till årsskiftet 🙂

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.