Ett träd som inte kan böjas … knäcks

(Upptäckt hos och lånad av Momo …)

– Omfamna intigheten … och hela universum är ditt … (Embrace emtiness … and the whole universe is yours)

Kram! Kram! Kram!

– Vad kan jag säga … som inte redan är sagt …

– Vad kan jag göra … som inte redan är gjort …

*suck*

– Ett träd som inte kan böjas …

Just det!

4 reaktioner till “Ett träd som inte kan böjas … knäcks

 1. Det är det jag oroar mig för när stormen vräker på och min gamla björk står så nära huset men än så¨länge klarar den sig och fåglarna får mat på runda bänken. Idag dök staren och bofinken upp fast det snöar med stora flingor och plogbilen var ute när brorsan och jag åkte till Hammarstrand. I toppen på björken har SKATAN byggt bo. Så nära huset har hon aldrig byggd förut men tycker väl att vi har blivit riktigt bekanta nu när jag är hemma på dagarna. Jag är på väg på begravning av en granne. Nu är det bara Robban och jag kvar i byn. Det känns lite konstigt. Jag är i alla fall yngst och vackrast om man nu ska försöka vara positiv.

  1. Ha ha … klart du är vackrast även om du inte varit yngst … men nu är du yngst också!!! 🙂
   Det har blåst ordentligt här också men ni har nog haft det värre … och så skåningarna då förstås.

   Då när det viner om knutarna förstår jag att det är skönt om träden kan böjas ordentligt …

   Så som det känns skönt att man är lite ”böjlig” själv …

   Kram!

  1. Jo … 🙂 … Egentligen skulle ju allt kunna var så enkelt … men vi människor har en förmåga att krångla till det för oss. Ibland riktigt rejält också …

   Men jag känner mig inte så ”styvnackad” utan ganska ”böjlig” ändå … och det känns ju betryggande 🙂

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.