Är de inte uppfriskande …

de små liven?

Och söta?

Men så gör de reklam också för Evian  … ett gott källvatten … hmm … kranvattnet här hemma är godare …

Heeela kvällen igår försökte Skatan lägga in dom här på bloggen och tänkte inte alls på Youtube … hon hade fått länken för länge sen av Willi … en vän från Tyckland per mail … och det var som förbytt att fixa det.

Ja, nu har Ida hjälpt Skatan … så håll till godo …

5 reaktioner till “Är de inte uppfriskande …

 1. Ja ja den reklamen. Den enda som jag fastnat för är den som gör reklam för Gevalia ”oväntat besök”
  För övrigt håller jag med om att kranvatten är bäst. Här i Sundsvall har vi vunnit pris flera år för det bästa kranvattnet
  Ha bra dag i morgon
  Kram

  1. … och dig önskar jag en god början denna måndag i den första majmånaden.

   Hela Sverige har ju haft gott kranvatten … men så hände det något i Östersund …

   Fast man skall väl inte se allt i svart …

   Kram!

 2. Hejsan Eva !

  Hur sjuttsingen kan sådana där småttingar åka rullskrillor. Min Pappa var suverän på det.Inte jag,inte ens på ett par med skenor.Hade dubbla skenor som riktigt liten.Fick låna ett par rullisar när jag bodde i Pershagen och provåkte på gatan utanför, stilade och körde rätt in i en stolpe och fick blå-öga. hahahaha. Det gjorde jag bra.
  De som såg mig, trodde karln slagit mig.Ingen trodde på det jag sa.

  Kram Mi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.