Det regnar idag

… och Skatan fastslog för sig själv när hon gick där i regnet på Morgonrundan med StinaFina att idag var det en bra dag för att äntligen besöka ”sina” bloggar, besöka sina försummade bloggvänner som hon inte ”haft tid med” på så länge.

Skatan skulle ”beta av” hela sin långa lista med länkar till vänner och bloggare som hon samlat under rubriken ”I´ll be watching you” och länkarna till  fotobloggarna och gallerierna, kanske kommentera, jo, hon skulle kommentera, sätta ett litet avtryck att hon varit på besök … om än som hastigast …

Det skulle hon …

Och det är vad hon skall göra nu … precis nu … när hon publicerat sin föresats … sitt löfte till sig själv.

Innan något annat.

14 reaktioner till “Det regnar idag

 1. Då får jag väl vänta på ett litet avtryck då.
  Jag lämnar ett här så länge. Denna mörka dag.
  Fast här är det i och för sig bara mulet, inget regn.
  Kram

  1. Jag kommer till dig … det vet du … men du ligger långt ner på listan. Fast förresten kan jag ju ”beta” av varannan uppifrån och varannan nerifrån 🙂

   Då kommer jag fortare fram.

   Kram!

 2. Hej, passar på att lämna ett litet spår här hos dig. Visst är det skönt att det regnar ibland så man kan ta sig tid att göra sådant som alltid annars blir uppskjutet. ha en bra dag, kram

  1. Ha en bra dag du också … Ja, jag har sannerligen kommit på efterkälken med mycket här inne. Jag funderar också på att ”trappa ner” lite … fast jag gillar ju att blogga … Tack för ditt spår här hos mig och nu skall jag fortsätta min bloggvandring.

   Kram!

 3. Vad tur att det regnar idag. =) Det är så med bloggar och jag tror att jag är betydligt värre än dig på att varken läsa eller titta in hos andra, kanske en av anledningarna till att jag själv inte har så mycket besök. =)

  Kul att du tittade in och här ser jag att det hänt mycket sedan sist, Skatan har blivit lite mer hundlik och en fin header.. Jag har också tittat på denna och är i valet och kvalet, men kanske snart. Den är så ren och fin.

  Tack för titten och visst är det som så att man måste prova det mesta och funkar det inte så funkar det inte men då vet man ju.

  1. Ja nu tänkte jag att idag MÅSTE jag ta mig samman. Det skall ju i och för sig inte vara en ”plikt” men jag har ju lagt länkarna där för att jag gillar dom och någon gång vill man ju också besöka dom och tala om att man fortfarande gillar dom .. 🙂

   Kram!

   PS Tack för besöket i retur 🙂

 4. Tack för avtrycket!
  Jag förstår att du har det är lite mycket just nu och då kan det givetvis vara svårt att engagera sig i bloggande.

  Kram Ingrid

  1. Ja … det är många som ”rycker i mig” nu och så sover jag bättre på nätterna (då jag passade på att blogga förr när jag var vaken 🙂 )

   Men även om jag inte ”har tid” eller tar mig tid att besöka mina vänner varje dag i fortsättningen heller så tycker jag det är kul att blogga och skriva mina egna inlägg och gillar att ni finns där att besöka när jag kan.

   Kram!

 5. Samma har jag tänkt för det regnar här också och både kinabror och jag känner oss lite trötta efter festen igår. Så idag blir det en slappardag och som sagt läsa bloggardag.

  1. Nu har jag läst bloggar hela dagen så ögonen står i kors … jag funderar på att ta bort listan här bredvid … mina bloggvänner finns ju ändå att besöka och listan blir bara till ”dåligt samvete” de tider när jag inte har så mycket tid. Jag får se hur jag gör.

   Ha det bra och hälsa Kinabror.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.