6 reaktioner till “Båtliv

 1. Nu har jag sett på dina bilder både i det här inlägget och det förra. Malta har jag aldrig besökt, men min mamma och syster har varit där och de var väldigt förtjusta i ön.

  Kram Ingrid

  1. Det var ju bara korta strandhugg men Malta gav verkligen mersmak. Så dit skall jag locka Mannen någon gång … och stanna lite längre 🙂

   Kram!

  1. Nej lustigt nog gjorde den inte det. Satt på en dansk menar jag. Killen var italienare !!! och hade inte ens varit i Danmark 🙂 … jag frågade nämligen. Trodde att jag åtminstone skulle få höra lite danska 🙂

   Kram!

 2. Vilka båtar!
  Och vilka ståtliga hattar de hade på ena bilden.
  Kanske något för dig att spatsera i? 😉
  Kram

  1. Jag hade glömt mina hattar hemma men köpte mig faktiskt en för solen var stark. I morgon skall jag köpa mig en tyrolerhatt … nej, jag bara skoja´ … men i morgon skall jag köpa en jättesnygg hatt som jag kan ha hemma i höst och vinter. Skall visa den på bild när den är inhandlad.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s