12 reaktioner till “Håkan Juholt var

  1. Nej precis … och om han nu inte bodde ihop med sin kulbo kan det ju inte vara några problem. Enligt dåförtiden när han pratade om sin kulbo så bodde de ju inte ihop …

   Kram!

 1. Man undrar hur folk, som har sådana samhällspositioner, kan tillåta sig att vara så klumpiga och klåparaktiga… eller är det just på grund av ”sådana positioner”? Rymmer i så fall en ofantligt stor cynism…

  Muttrar gör man… 😦

  1. Visst är det beklämmande att makt och pengar ofta bara ”vill ha mer och mer” (och det gäller inte bara Juholt utan många politiker av olika chatteringar, höga chefer etc etc … ) Har man inte råd att betala hyran ens en gång som alla vi andra utan att det finns bidrag till det. Jag tänker främst på alla fattiga studenter med ”ockerhyror” som de måste betala med sina studielån. etc etc …

   Kram!

 2. Ska vi vanliga dödliga tolka det som att så länge man har kul är allt tillåtet…
  Tyvärr så blir mitt förtroende för politiker mindre och mindre.

  1. Mitt är redan lika med noll … skulle helst vilja rösta blankt som jag gjorde i Landstinget här i Södermanland sist och försöka få med så många som möjligt så att ”man” förstod allvaret med vårt politikerförakt (tänk bara Berlusconi som ju är ett enda stort skämt)… men vi lever ju (gudskelov) i en demokrati som vi skall vara rädda om och därför försöka få fram BRA politiker och inte bara rösta bort de ”dåliga”. Men hur sjutton då. Själv vill jag inte ta i politiken mer med tång och är inte längre medlem i något parti. Så mycket mygel och båg och intriger har jag inte mött någon annanstans nästan.

   Kram!

 3. Jag misstänker att han har det måttligt kul de här dagarna, men hans dribbel i den här affären visar väl bara att han är som alla andra politiker. Sniken och i tron att allt går för sig för att man besitter en viss makt.

  Kram och ha en fin lördagskväll!

 4. Om jag ringer till mitt bostadsbolag och säger att jag är kulbo får jag då lov att betala bara halva hyran. Borde ju faktiskt vara så.

 5. Hej på dig lilla Skatan!
  Ja du, märkligt är väl att ingen opponerat sig ”innan” han blev partiledare? Undrar just hur många som har det så utan vår vetskap? Det finns säker många bra människor inom politiken men kan inte hitta någon… 😉 Jag tror att makt har en påverkan på alla människor oavsett yrke.
  Nåväl, Juholt har betalat tillbaka det han ska, alltid något. Nu gäller det för massmedia att hitta någon annan att nagelfara i samma ärende kan man tycka…!
  Dom är alla lika goda ”kålsupare” tyvärr. Har väl alltid varit så och kommer att vara oavsett vad vi vanliga dödliga säger.

  Här i Götet blåser det halv storm nu så träden får skaka av sig löven som virvlar omkring lite överallt.
  Trevlig söndag!
  Kram, Agneta

  1. De flesta av våra politiker är förstås ”hederliga” . Det är bara det att det sticker i ögonen och på den ”nivån” som Juholt är i synnerhet försöker tillskansa sig så mycket pengar som möjligt. Trots alla förmåner med höga löner, resebidrag, hyresbidrag etc etc verkar man aldrig få nog. Och det är ju vi skattebetalare som står för ”kalaset”.

   ;Men inget är nytt under solen och vi lär få mer av samma …. när journalisterna gör sitt grävande jobb.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.