Skatan är sent omsider i gång med sitt omtalade pepparkaksbak …

Fast just nu degar både hon och baket … hon i soffan, degen på hyllan (i kylskåpet)

Detta bildspel kräver JavaScript.

De väntar båda på att tiden ska vara inne  … det rätta ögonblicket.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

10 reaktioner till “Skatan är sent omsider i gång med sitt omtalade pepparkaksbak …

  1. Nej mina är ”franska” och efter min svägerskas recept … skurna pepparkakor … inga kavlade hjärtan eller grisar alltså 🙂

   Kram!

 1. Jag skulle om jag hade haft ork velat gjort ”mammas” pepparkaksdeg men den blir så gigantisk och så är där ett ägg med som gör den svår att halvera.

  1. Min mamma bakade också världens godaste pepparkakor … men de kan jag aldrig leva upp till … jag försöker inte ens … Jag har gjort en deg som inte ska kavlas utan jag skär tunna skivor som jag gräddar. De är efter ett recept som jag fått från min svägerska och kallas Franska pepparkakor 🙂

   Dom blev riktigt goda dom också … i alla fall.

   Kram!

  1. Egenbakad … men inte kavlad och inga grisar eller gubbar utan tunna skivor som jag gräddat och de blev riktigt riktigt goda … om jag får skryta lite. Och det gör jag … för här i huset hör det till ovanligheterna att jag överhuvudtaget bakar någonting!!!

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.