11 reaktioner till “Idag

 1. Gomidda fru skata! Ljusa och varma tankar behövs i dessa tider. och inte bara i dessa tider utan i alla tider. Tyvärr så är inte mänskligheten funtad på det viset men så länge de varma och ljusa tankarna är i majoritet så finns det hopp om världen.

  Skickar en varm tanke!

 2. Min Mamma dog sju månader och fyra dagar efter Din samma år.Jag hann ju inte fram.Det har jag skrivit om, så det går inte att älta längre,OM det finns något på andra sidan om hörnet.Så vet hon det nu.

  Mamma är alltid Mamma. Hon som fött oss.

  Underbar musik.

  Kram

 3. Min mamma dog 1979, jag tänker också på min mamma varje dag. Jag tror att mina föräldrar kommer att följa mig i tankarna resten av livet.

 4. Visst är det så ”de där mammorna” finns alltid längst fram i ens hjärta!
  min mamma skulle precis ha fyllt 90.. 31 år sedan hon dog.. känns konstigt
  kram

 5. Jag tänker ofta på min mamma också, speciellt nu i juletider. De sista åren hon levde gjorde vi alltid julmat och julpyzzel tillsammans och vi skrattade mycket och hade det verkligen kul. Saknar henne verkligen och hennes gullige sambo också.

 6. Hejsan, Eva!
  Ack ja, oavsett ålder så finnas alltid mamma i tankarna dagligen och jag tror att så ska det vara också. Känns i alla fall lite ”tryggt”:-) Min mamma dog i mars 1999 och skulle fylla 90 det året. Men så kommer ju den där känslan krypande att nästa gång är det min tur…är ju liksom äldst nu!
  Kramen, Agneta

 7. Vänner! Ja alla har vi haft mammor … och de finns där hos oss vare sig de är döda eller kvar i livet … och många av oss minns dom med värme och glädje … och tänker på dem hela livet … hur gamla vi själva än blir. Även om vi inte har haft mammor som gett oss det vi behövde som barn … finns de nog där i bakgrunden ändå. Som adopterad var jag också mest angelägen att få kontakt med min biologiska mamma och tog först reda på henne före min biologiska pappa och fick också en fin kontakt med henne de sista 20 åren av hennes liv. Och det är jag mycket glad för idag.

  Kram på er!

  1. Ja det är gott … när man nu kan det. 🙂 … Samtidigt finns det förstås såna som inte minns med värme … inte ens sin mamma …

   Så det är gott.

   Kram!

   1. Visst är det så och då får man förhålla sig till det. Andra känslor men man ska känna det man känner.

    Äh, det blev svamligt men…

    God natt från mig!

    1. … och godmorgon från mig! 🙂

     Det ääär inte lätt med känslor … men att förtränga dem om de är ”dåliga” ska man nog försöka undvika. Känna dom och lämna dom sedan … kanske är en bra inställning. Om man nu kan det.

     Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.