God fortsättning

denna Julhelg önskar Skatan.

Denna helg som redan haltar betänkligt för Skatan som inte kunde sova i natt … denna ljuvliga natt … som man kallar Bella Notte .

Så hon är trött.

Julaftonsvädret klarnade snabbt efter Morgonrundans regn. När det var dags för inmundigandet av jullunchen som bjöd på allt som tänkas kan och som hör en sådan till: skinka, Svärson I-köttbullarna … de helt suveräna … sylta, leverpastej, korv och lax, sill, Jansson … Skatans ska det vara … och snaps och öl och julmust och vörtbröd och whiskycheddarost och … ja, då var det nästan som om det vore en påsklunch och inte en jullunch.

Vädermässigt alltså …

Hej tomtegubbar slå i glasen …

Kalle Anka, Julkalendern, Kalle Moreus, julklappsutdelning … utan någon Tomte som kom och störde … och mys mys mys …

Skinkmacka sent på kvällen och så sängen … därSkatan låg och vände och vred sig … tyst tyst för att inte störa Mannen och StinaFina. Men till slut FB-ade hon under täcket från sin iPhone med ljudet avslaget. Då var klockan tre. Framåt fyra somnade hon och vaknade vid halv åtta … ovanligt sent för att vara henne.

Men trött … Skatan är trött.

Nu efter Morgonrundan och frukost och Wordfeud-spel mot dotter och barnbarn … ännu ej avslutade och Skatan är i rejält underläge i båda matcherna … var det meningen att hon skulle sova en stund.

Men bloggen kom emellan … ni vet hur det är …

Detta bildspel kräver JavaScript.

Men nu ska hon försöka igen … att knoppa in.

Innan nästa matrunda.

Läs även andra bloggares åsikter om

12 reaktioner till “God fortsättning

 1. Önskar dig mängder med vederkvickande sömn snart!!! För mig är massor av zzzzzzzz ett av jullovets absoluta glädjeämnen…därmed inte sagt att jag alltid lyckas få till det…ibland är det ju för mycket som snurrar i skallen.
  Kram!

  1. Inatt kommer jag nog sova som en stock … 🙂 Det brukar bli så efter en sömnlös natt som jag sedan inte riktigt ”tagit igen”.

   Kram!

 2. Det är mycket med det jordiska! Eller med det tekniska menar jag 😉

  God fortsättning och sov så gott när det blir så dags 😉

  Kram

 3. Hejsan, Eva!
  Hoppas att du fått en liten middagstupplur så att du orkar med reten också. För lite sömn ger lite obalans i både kroppen o knoppen har jag märkt med stigande ålder 😉
  Önskar dig en god fortsättning på julen!
  Tack för det fina julfotot som kom med mailen 🙂
  Julekram, Agneta

 4. GOD FORTSÄTTNING Eva !

  En fördel att var döv mer eller mindre, har inte hört ett smack av blåsten i natt. Min dotter hade haft strömlöst.Men hon bor i Huddige kommun.
  Mitt Ex säger att han trodde taket skulle blåsa av,hur han kan höra det som bor på två trappor i ett höghus med 7 våningar.

  Kram Mi

  1. Nog hör jag om det viner runt knutarna … men här hos mig … vare sig i Skåne eller i Nyköping … var Stormen som värst. Åtminstone inte när jag varit där. 🙂

   Kram!

 5. God fortsättning önskar jag dig också …

  Visst var min jul trevlig … jättetrevlig. Och lugn. Men vi hade ju haft vår Lillejulafton veckan innan med småbarnbarnen då det gick lite mer livat till 🙂

  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.