Skottdagen

En dag extra så här …

Inte så tokigt. Skatan klagar ju titt som tätt på tiden som rinner iväg. Nu får hon en hel dag till skänks.

Ja, inte bara Skatan förstås …

Skottdagen är till för alla!

Ta väl vara på den … Carpe diem och allt det där …

Gör som pappa säger att han gör …

Ta en dag i sänder!

Blott en dag, ett ögonblick i sänder …

6 reaktioner på ”Skottdagen

 1. Jag sitter och tittar på fotografiet av Åke och inser att jag får nog vänta till nästa gång det blir skottår 😉 och förresten vill nog ingen ha mig, som jag ser ut, röda svullna ögon och risigt hår.

  Men jag tror att jag ska försöka ta mig samman och åka till Visby idag och se om jag kan få klippa mig, för det behövs. Till vår väldigt snacksaliga frissa i Klintehamn orkar jag inte gå just nu.

  Varm kram!

  • Kära Ingrid! Du är beundransvärd med din humor … kan man ta fram den går det liiite lättare … kanske. Snacksaliga kan göra en väldigt trött så jag förstår att du väljer att klippa dig hos någon annan. Du ska inte bry dig om att du är rödgråten. Det har alla som känner dig full förståelse för och de andra … ja, de kanske tror att du är allergisk. Sån´a tider har ju så smått börjat märkas nu …

   Hoppas din dag blir fin och solig som här!

   Varm kram i retur!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.