… och Skatan fixar inte det gröna som hon valde

… som bakgrund till sin jordnära skata.

Hon ääär helt enkelt för mycket luft och vind för att gilla det illandes gröna … 

En kompromiss … får det bli.

Lite luft … eller vatten eller … tja, ta det som ni vill.

🙂

12 reaktioner till “… och Skatan fixar inte det gröna som hon valde

 1. Hej, Eva!
  Vad fint du har gjort med headern hur du nu har burit dig åt för att få bort ramen? Detta är ju en unge som tar sina första stapplande steg och föräldrarna finns bredvid och jag hade ett elände för att inte få med dom på fotot. Dom hade nämligen rumpan mot kameran och var ihopkrupna och såg bara sååå bedrövliga ut. Ingen blå färg alls. Men kan du inte göra din egen bakgrundsfärg som jag gör på min hemsida?
  Men snyggt blev det ändå med det blåa som ju ”plockas upp” i skatungens blå fjädrar 😉
  Ack ja det är mycket som ska stämma när man är lite ” färgpetig” och det är man ju 🙂

  Vad duktig du är om planterar om dina växter! Jag låg just på sängen och läste och lyssnade till radion och tänkte att kanske..kanske.. skulle jag plantera om…men det stannade vid tanken för nu är ryggen sned igen och då får sådant jobb vänta. Köper väl lite nytt för det är magert med växter här nu.

  Såg Babel i går men Bodil Malmsten verkade lite ”rörig” som bara hon kan vara och det gav mig inte så mycket alls. Hade väl som vanligt för högt ställda förväntningar…bättre att inga ha för då kan man bara bli positivt överraskad 🙂
  Ha det nu så bra Eva, så får vi väl se när du gör om här igen…snart 😉
  Kram, Agneta

  1. Jag tyckte också att Bodil Malmsten kom till sin rätt … men har inte kunnat sätta fingret på det. Lite gnällkärring … hm … får man säga det om Bodil? …

   Hur som … Hon är ju inte mer än en människa hon heller.

   Kram!

 2. Är man blå så är man vare sig man vill eller inte. Jag har försökt köpa en vårjacka i två veckor. jag vil att den ska ha en färg och då menar jag inte som alltid svart.
  Jag har verkligen gjort detta med hela mitt hjärta men hjärtat vill inte vara med. troligtvis köper jag en svart nu på onsdag. Tills dess ska jag försöka övertala mig själv. Jag är otroligt tjurig så vi får se vem som vinner Jag eller jag
  Kram

  1. Färger har en enorm betydelse … och blå är inte min färg på kläder konstigt nog … jag har bara blå jeans … och kanske någon ljusblå skjorta men annars är det svart, vitt och rött och på sommaren turkost … nästan aldrig pastellfärger …

   Men här är jag blå och ”luftig” … inte längre blå politiskt kanske … lite mer lila så där (alltså en blandning av blått och rött) 🙂 och har för övrigt försökt sluta upp att tänka i politiska fack, block, partier … Det gör mig bara galen…

   Kram på dig!

 3. Jag tycker det är hav och skatan går där på gräset och aktar sig för att inte trilla i plurret 😉
  Kram

  1. Det var bra det … ha ha … jag har ju lätt för det … att trilla i plurret på ena eller andra sättet 😛 …

   Kram!

 4. Här ser det annorlunda ut. Jag missade den gröna bakgrunden så jag kan inte säga något om den. Men fint är det med blått…min favoritfärg på paletten.

  1. Ja blått är flått fast grönt ska ju vara skönt … gult ska vara fult och rött ska vara sött …

   Äsch … visst har färgerna betydelse och ger känslor … men grönt gillar jag på tapeter … inte illandes grönt … men lugnande grönt … och ute i naturen.

   Blått härinne hos mig talar om min ”luftighet” … att jag inte (ännu) är så jordbunden som skulle önskas. Att jag inte kan lämna min flyktighet i ett enda slag …

   Kram!

 5. Alltså det är ju lite märkligt. Säg det var inte du som var och badade på min balkong? Jag hade besök av en skata som tog sig ett dopp i presenningen som ligger över min hylla. Där har det bildats en liten grop fylld med vatten och minsann, dit kom skatan, tog ett dopp, sprätte fint med vingarna. Spanade lite nöjd in på mig som låg och drog mig i sängen och sedan flög den iväg. Tänkte att det säkert var du som var ut på spaning i behov av ett vårdopp. Och så kommer jag hit och ser att du minsann ordnat ett helt hav på din sida!!!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.