Drabbad

Inte ens en skata, som Skatan, kommer undan i år verkar det som.

Det började med att det sved och brände …

Ögonen klibbade ihop … och hon blev halvblind på någon timme.

Allergin har slagit till.

Hon som aldrig …

Satans perkele!

14 reaktioner till “Drabbad

  1. Nej man ska väl inte det … men jag trodde liksom att hade man klarat sig så här långt så var man skonad … Fast det finns dom som har det värre … mycket värre. Alla våra barn har både allergi och astma och äldsta dottern kan knappast vistas utomhus vissa tider 😦

   Kram!

 1. Det är säkert på övergående nu när sommaren har tagit fart och alla träd snart är ”färdigblommade” … jag vet ju faktiskt inte vad det är som fick mina ögon att reagera …

  Kram!

 2. Hoppas att du har några bra ögondroppar och antihistamin hemma, så är nog de här besvären snart borta.
  Krya på dig!

  1. Ska gå till apoteket i morgon och se vad de har att bjuda … men jag tycker redan att det känns bättre faktiskt.

   Kram!

  1. Jag trodde inte man fick det när man var gammal … men jag har ju fått en släng och fick din mamma det vid en ålder av 70 så … Men jag tycker faktiskt att det är lite bättre idag … (Igår klipptes gräset här så det kan ju ha varit det)

   Kram!

 3. Hej, igen!
  Åh, jag som just skrev att du skulle hålla dig i skinnet…fick jag för det. Är det allergi så finns det snabb lindring men det låter nästan som en infektion i ögonen för inte brukar dom väl ”klibba ihop” inte… av pollen?
  Ack ja, du har väl blivit sjuk av att bara skriva om allt elände som drabbat hela familjen. Tur att de små klarat sig!
  Krya på dig vännen!
  Kram, Agneta

  1. Kanske är det en infektion i alla fall för jag tycker att jag blivit bättre idag … eller så var det gräset. Vi får hålla tummarna för infektion 🙂

   Kram!

 4. Attans!
  Men det var då en väldigt tjusig bloggdesign du har nu. Så glad, så vår, så på G.
  Jag hade mycket svår pollenallergi förut – kortisonsprutor hjälpte inte ens, kunde knapp andas – men har blivit fantastiskt hjälpt av ett kosttillskott som heter Pycnogenol och finns i hälsokost. Extrakt av fransk strandtall, säljs mest för huden och som antioxidant men är även starkt naturligt antihistamin. För mig är det i alla fall fantastiskt. De få gånger jag känner något nu tar jag bara 2 extra sådana tabletter – och jag slipper köpa mediciner för hundratals kronor i månaden (och förut hjälpte ju inte ens starkaste grejerna).

  1. Maria-Thérèse! Tack för tipset … jag ska genast vidarebefordra det till mina allergiska barn också. Själv börjar jag misstänka att det jag har inte ääär allergi utan att någon ögoninfektion slog till. För jag vaknar sämre i ögonen på morgonen … och då har jag varit inne hela natten, visserligen med ett fönster på glänt … men ändå. Hur som … jag ska prova kosttillskottet.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.