Väntar på Mannen

som passar på att klippa gräset nu när solen skiner och det har torkat upp så det räcker …

Morgonrundan är rundad i solsken … så härligt att man nästan blir lyrisk.

Skatan blir lyrisk.

… där hon går i solen med sin svarta skugga till följeslagare … StinaFina ..

Allt medan hon väntar på att Mannen ska bli färdig  läser hon vidare i artikeln om att kvickstarta sin köksträdgård, skriver noga upp allt som behövs inhandlas och känner att nu … nu har sommaren kommit på riktigt … nu när de bor här på landet och ska stanna här tills … ja till .. ja, åtminstone till i början av september.

Om inte längre …

6 reaktioner till “Väntar på Mannen

  1. Nej det förstår jag verkligen att du inte är. Man blir ju heltrött på allt regnande … och så har du ju din mamma också att oroa dig för just idag. Men det kommer att gå bra … Jobbigt att det hände bara … att bryta en arm mitt i sommaren 😦 … Även om det inte är varmt i år så ändå … Så himla jobbigt och besvärligt …

   Kram!

 1. Så härligt att ni också har fint väder idag!
  Här var det några moln på himlen i förmiddags, men de har blåst bort.
  Ha en fin fortsättning på trädgårdsplanerandet.
  Kram, Ingrid

  1. Allt tar sin rundliga tid hos oss … när gräset var klippt, lunchen äten, allt inhandlat, jord, marktäcke, en del plantor … men frön får vi leta vidare efter… de hade skickats tillbaka för det var för långt in på säsongen 😦 … så var det redan dags för middag och kväller … Idag fortsätter vi med vårt projekt … 🙂

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.