Icke önskvärda besök

Jag har fått en hel massa knäppa kommentarer på sistone och fattar inte varför inte de fastnat i något spam-filter. Nu har jag gjort så att jag måste godkänna alla kommentarer innan de publiceras.

Omständligt och dumt 😦 … men vad göra.

Har någon något tips hur jag ska göra mina inställningar här på WP så att inget oönskat slipper igenom?

13 reaktioner till “Icke önskvärda besök

 1. Nej inte skamliga men bara en massa noja … och massor !!! … fast jag nu har ändrat profilen så att jag ska godkänna kommentarerna innan de visas slinker alla kommentarer rakt igenom det också … jag vet inte vad jag ska göra …

  Kram!

  1. Så märkligt! Hos mig är det tvärtom så även snälla kommentarer fastnar i skräpposten! Hoppas att du får rätsida på problemet. Har du kommit ihåg att spara ändringen ?

   Kram

   1. Ja jag har sparat och nu fungerar det i alla fall att jag får godkänna kommentarerna. Alltid något. Men det kommer fortfarande massa ”crap” …

    Det är verkligen irriterande …

    Kram!

 2. Konstigt jag har aldrig fått någon konstig fast kanske en fråga om jag aldrig blir kåt. Det är ju ungefär 100 st som läser så det är väl konstigt för jag skriver ju verkligen vad jag tänker och tycker och det borde väl reta någon.
  Apropå ingenting ´så snörar det. Som tur är så har brorsan börjat sätta på mina vinterdäck. Han är en pärla

  1. Det beror nog inte på vad man skriver om man får en massa skräpkommentarer. Nu har de i alla fall upphört i och med att jag godkänner om de ska visas. En av skräpkommentatorerna ondgjorde sig över det 🙂 också. Kul va?

   Roligt att du har brorsan i närheten. Det måste kännas mer än skönt … att kunna få hjälp med ett och annat.

   Kram på dig!

 3. Personer som jag en gång godkänt går kommentaren igenom direkt.
  Allt annat kommer antingen till spam/skräppost eller kommentarer som väntar på att bli godkända.
  Oftast så hamnar inte spam för att bli godkända utan alltid i skräpposten.
  Jag vet dock inte hur jag har fixat det så då jag alltid haft det så…
  Jag antar att jag inte var till så mycket hjälp.

  1. Nu när jag har det här steget med att godkänna alla kommentarer som jag visar så har de där skräpkommentarerna upphört. De var alla på engelska så jag förstår inte hur de kunde läsa min blogg ??? Nåväl nu är det bra i alla fall.

   Kram!

 4. Vad trist att du fått en massa trams! Jag har en gång fått ett så kallat ”nigeriabrev” publicerat som ett inlägg på min blogg. Den enda förklaring till det, som jag kan se är att man mailat till den adress som jag kan använda för att maila inlägg. Mystiskt ändå, tyckte jag.

 5. Hej, Eva!
  Är det du som ska sända ett lösenord eller ska jag hitta på ett och sända till dig via mail eller hur funkar detta nu då?? Att godkänna kommentarer innan dom publiceras är väl enklare? Från en som inte ens har en blogg och inget begriper.
  Hoppas att du får ordning på torpet så att man slipper komma ihåg fler lösenord.
  Önskar dig en trevlig helg! Kram, Agneta

 6. Agneta! Du behöver inte komma ihåg fler lösenord och det lösenordsskyddade inlägget hade inget samband med alla de här spam-kommentarerna som jag nu har fått ”pli på” genom att godkänna varje kommentar innan de släpps igenom 🙂

  Jag har lite problem i familjen som jag skriver om för att lätta på trycket och som jag tycker är av så privat natur att jag har lösenordsskyddat dem p g a att de är så privata … om du förstås vad jag menar. Därför kan jag inte heller skriva lösenordet här till dig som du kan förstå. Och snart har jag nog också ”ordning på torpet” vad beträffar det här också ska du se …

  Kram på dgi!

  1. Tack snälla för info. 🙂 Förstår hur du menar! Hoppas allt löser sig till det bästa!
   Varm kram! /Agneta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.