Det går trögt för Skatan på WordPress

Både att komma in, att redigera, att hämta bilder, ja … att jobba helt enkelt.

Och så är det för en del av hennes besökare också. De knackar på och knackar på och det dröjer jättelänge innan Skatan öppnar och ber dem stiga in.

Skogsnuvan t ex berättade just det för henne.

Och det beror inte på att Skatan hööör illa. Nej, det är dörren hit som är trög … och alla dörrar i hennes stora hus går också trögt.

Det är väl bara att krypa till korset och ta bort det mesta i sidopanelen som Skatan egentligen vill ha där. Som också säger en del om henne.

Men … eller …

eller ska hon byta hemvist.

Det är frågan.

Nu är hon ju så hemma här att det skulle kännas tungt att byta bo.

Och jobbigt.

Mer än jobbigt.

Just nu i alla fall … 😦

8 reaktioner till “Det går trögt för Skatan på WordPress

 1. Gick lätt att komma in nu! Ibland blir det krångel efter uppgraderingar. Så kommer dom med en ny uppgradering som rättar till felen 🙂
  Jag bloggar ju på en egen domän och har varit skitsur flera dagar för att jag kan för lite och gör en massa fel. För jag måste uppgradera och fixa allt själv. Men jag har ingenstans jag vill flytta. Samma skit överallt med krångel.
  Kram

 2. Jag tänkte strö salt i såren och säga att de är otroligt trögt att komma in på din blogg ibland. Så till den milda grad att datorn hakar upp sig en lång stund, men just nu gick det bra. Hoppas att det bara varit något tillfälligt fel, som ni är åtgärdat.
  Kram och trevlig söndag!

 3. Mitt tips är att ta bort snöfallet för det gör att det tar tid om man inte har en snabb dator. Jag kommer in utan problem och det tar inte lång tid heller.

  Kram

  1. Tack för tipset … även om det är jättefint med de dalande flingorna så här års … åtminstone i bloggen 🙂 … så får jag väl prioritera nytta framför nöje.

   Kram!

 4. Idag gick det bra att komma in faktiskt men ibland är det nästan omöjligt. Låt du bli att byta blogg just nu. Du har väl nog med dina vanliga flyttar just nu före jul. Det är alltid svårt att byta när man lärt sig hur allt fungerar. Ibland fattas orken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.