Just nu

… sitter Skatan och lyssnar på Chopin på Spotify i den ännu på möbler tomma våningen. Hon sitter för att hon tog med sig en stol i alla fall.

IMG_8596

Och så datorn … och lite tidningar.

Nu ska hon in och adressändra också … det har hon ju faktiskt glömt.

6 reaktioner till “Just nu

  1. Nej det är viktigt med adressändring och eftersändning. Men vi ”bor” på två ställen ända till 4:e januari så vi kommer väl göra våra lovar dit och kolla post och sån´t där.

   Jag kommer nog inte skicka ett enda julkort 😦 i år och har varit jättedålig på det de senaste åren. Men däremot skulle jag vilja ha Britts adress också (som jag har slarvat bort … jag fick den i ett brev förut men som sagt … 😦 )

   Den här julen firas hos Lilla e och det ska bli skönt att komma iväg …

   Kram!

 1. Jag tror jag skickat ett julkort till dig till din gamla adress, men jag hoppas att du anmält eftersändning!
  Kram, Ingrid

  1. Åh Ingrid … vad gullig du är 🙂 Jag berättade just för Skogsnuvan hur DÅLIG jag är på att skicka julkort (jag är en så´n där typ som skickar nyårskort till dem jag har fått julkort av … ) . Jag ska beställa eftersändning förstås men vi bor inte så långt från det förra stället så vi åker dit lite då och då ända fram till den 4 januari i alla fall.

   Kram!

  1. Det KOMMER nog att bli trevligt vad det lider … men just nu är det inte så mysigt direkt. Tur att vi ska åka till Örebro över jul 🙂

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.