8 reaktioner till “Har liksom ingenting att säga …

  1. Ja så är det sannerligen för mig oftare och oftare nuförtiden. Men det ger sig väl.

   Tack själv för DINA kommentarer här. Du är en så trogen vän.

   Kramar från mig!

  1. Bowie är inte fel … nej nej … och speciellt inte i den här videon. Här tycker jag han är väääldigt attraktiv. 🙂

   Kram!

 1. Nej man kan inte ha något att säga jämt. Jag har inte sagt något på flera dagar men mest för att jag varit borta ett par dagar hos DansBritt. Idag är -31 grader och jag håller mig i närheten av spisen kan du tro. När kommer du och hälsar på? Jag saknar dig.

  1. Jag saknar dig också må du tro men vet inte nääär jag kan komma. Men komma kommer jag att göra i alla fall. Om det blir lite senare i vår eller under vårvintern får jag se (OM det passar dig också förstås) Det blir nog lite fler turer hit ner till Skåne misstänker jag. Hoppas inte den här extrema kylan håller i sig alltför länge så du kan vara utomhus igen.

   Hälsa DansBritt! Hon är precis som du en pärla … en riktig ädelsten.

   Kram på er!

 2. Hmm Well I was just searching on yahoo and just came across your site, generally I just only visit websites and retrieve my needed info but this time the useful info that you posted in this post urged me to post here and aptaceirpe your diligent work. I just bookmarked your site. Thank you again.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.