Eurovision Song Contest 2013

Grattis DANMARK!

Här satt Skatan och Mannen och StinaFina uppe hela halva natten för att få veta att Danmark vann.

Det visste de ju redan. Det var ju så gott som förutbestämt. Så egentligen kunde de gått och lagt sig eller gjort något annat efter att ha hört de tjugosex bidragen.

Men det var det där med mellanspel och showen. Den ville de ju inte missa. Showen var fantastisk och Petra gjorde bra ifrån sig. Så de blev förstås sittande ”to the bitter end”.

GRATTIS!

Men … men … men

den här skulle ha vunnit …tycker Skatan.

Om hon hade fått bestämma vill säga.

Maltas bidrag.

Den där läkaren kunde verkligen charma med sin sång …

Han var  så smittande glad.

Och söt.

Liksom.

Så Skatan satt där i soffan och log som en fåne och blev varm inombords.

Bye Alex från Ungern var inte helt fel heller … tyckte Skatan … inte Bye Alex och inte hans sång.

Synd bara att han inte fick sjunga refrängen på svenska.

Fast visst var Danmarks bidrag bra det också … HEJA DANMARK … men så …så  förutsägbart på nå´t vis …

10 reaktioner till “Eurovision Song Contest 2013

 1. Bra att Du såg det, jag skulle aldrig stå ut med ”oljudet” Musikprogram är inget för mig längre på grund av min usla hörsel. Kanske om jag tar väck ”hörappen”. Förr visste jag allt om alla musiktävlingar. Vet inte ens om Sverige var med. Snacka om insnöad.

  1. Jo Sverige var med … de vann ju i Azerbadjan (hur det nu stavas) förra året.Robin kom någonstans i mitten med sin You …

   Kram!

 2. Faktiskt var det en hel del bra låtar och som du säger Maltkillen var väldigt charmig men jag föll direkt för Islands bidrag men tror inte att han fick så många röster faktiskt. En del gånger har alla vrålat och skrikit så hemskt så man har trott att dom skulle tappa rösten men så icke iår. Undrhållande faktiskt fast jag somnade en stund under omröstningen. Solen är varm och jag var ute bra mycket igår trots allerig och förkylning så jag var trött. Ha en bra söndag. Här skiner solen för fullt.och det är varmt

   1. Nej det var nog en hel del som gillade det i Norden i alla fall … jag vet inte vilken plats de kom på. Men Island var ”mäktig”.

    Kram!

  1. Vad härligt att du kan vara ute trots förkylningen. Jag hostar fortfarande men är inte sjuk längre och det är ju skönt nu när det börjar bli varmt och sommar ute. Jag tyckte också om Islands bidrag. Det var lliksom ”viking” över det. Mäktigt.

   Kram!

 3. Visst satt jag också uppe och såg hela programmet, trots att spänningen mattades ganska snabbt när man insåg att Danmark skulle vinna. Men den var en trevlig kväll med mycket fin underhållning och det måste man ju ta vara på.
  Ha en fin pingstdag!
  Kram, Ingrid

  1. Tack detsamma Ingrid. Vi får nog en fin pingsthelg även om det kanske kan komma en del åska . Jag tyckte det var riktigt bra underhållning. Där får Sverige toppenbetyget. Både lagom roligt och vackert.

   Kram!

 4. Jag gillade Ungerns låt och håller med om refrängen. Synd den inte fick sjungas på svenska. Danmarks seger har jag inget att invända mot.

  Kram

 5. Jag tittade på de första 12 bidragen eller något men det fick vara nog. Jag gick och lade mig. Danmark vann ju ändå, som väntat! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.