Utrensning

stängd grind

Skatans vänner … en del av hennes vänner … har ofta blivit ”motade i grind” när de velat göra ett besök i bloggen  och nu har hon tagit sig för att rensa  bort en del bråte för att jämna vägen.

Hon rensade bort den låååånga länklistan med vänner.  Skatan trodde att just det skulle hjälpa dem  på traven.

– Hjälpte det?

– Är det lättare att komma hitin?

En sak är säker … det blev något krångligare för Skatan själv när hon vill titta in till sina vänner på listan.

Nåja, hon får inte vara lat … den finns ju om hörnet.

12 reaktioner till “Utrensning

 1. Jag har aldrig haft problem och komma in hit, så för mig är det ingen skillnad 🙂 Ha en fin måndag.

 2. Ibland går det så himla bra och snabbt att komma in på din sida, idag tog det lång tid och min dator stannade helt. Jag tror inte alls att det är din blogglista som gör det segt, det är något annat och det är ju inte heller otänkbart att det är fel hos mig. 😉
  Lägg du tillbaka din lista!
  Kram, Ingrid

 3. Vänner! Tack för er respons … Ja … VAD ÄR DET FÖR FEEEEL??? Jag lägger tillbaka min länklista och överväger allvarligt att byta ”hem” … från WordPress till något annat. Men vad? Just nu har jag annat att tänka på…
  Kramar till er … och

  Cheerio!

 4. Jag kommer alltid in lika lätt till dig. Varför utgår du från att felet är ditt? Kan lika bra vara andra som har fel på sin dator 😉 Hur som helst så tror jag inte länklistan skulle vara ett problem. Det som kan ställa till det för den som har en långsam uppkoppling och en slö dator är om man har stora bakgrundsbilder. WordPress har många fördelar så jag hade inte förhastat mig!

  Kram

  1. Ja, Znogge … varför utgår jag från det. Skärpning Skatan! 🙂 Jag har ju en gammal blogg på blogspot som jag var inne och tittade lite på igår för att se om jag kunde återgå till den men … nej … WordPress haaar många fördelar så jag lämnar inte in. Just nu i alla fall.

   Kram!

   1. WP är en av de bästa bloggportalerna så byt inte ner dig i första taget 😉 Det finns så många som har så mycket skräp på sina hårddiskar att det slöar ner allt!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.