Intentionerna

att blogga mer regelbundet har kommit på skam.

Vad är det med henne egentligen, den där Skatan?

Ju längre tiden går, ju mer som händer och sker, desto svårare är det att få till det.

Hon har legat av sig för länge … länge … länge … länge …

Långt innan sommaren.

Men det är bara att kasta sig in i bloggvärlden med huvudet före … gräva där man står och strunta i vad som missats.

Eller?

Och så har hon lovat så mycket … så många gånger.

Men sommaren är kort och undanflykterna blir många … det gäller ju att ta vara på dagarna IRL.

Eller hur?

Tycker Skatan i alla fall … på nå´t vis.

Detta bildspel kräver JavaScript.

9 reaktioner till “Intentionerna

 1. Ibland fastnar inte orden och tankarna på tangentbordet. De vill hellre flyga omkring i det fria, och ta din fysiska kropp för äventyr och illdåd. Tids nog kommer orden, jag väntar gärna.

 2. Jag tror att du ställer för stora krav på dig själv, men njut du av sommaren och LIVET. Snart nog är det höstrusk som väntar och då får du nog mera ro med blogg och dator.
  Varm kram, Ingrid

 3. Låt inte bloggen bli en princip. Har du lust så skriver du och har du inte lust så låter du bli. Tror att Ingrid har rätt…

  Kram

 4. Vänner! Jag skriver ju förstås främst för mig själv … men egentligen inte. Jag får faktiskt dåligt samvete när jag inte ”hänger med” i svängarna, inte kommenterar hos mina vänner, inte gör egna inlägg. Ungefär som när jag missköter en vänskap IRL. Det är löjligt att det är så men det är så det är. Kram på er alla mina vänner, några lite mer okända och de jag känner.

  Kramar!

 5. De här med att skriva. Nej det får inte bli ett tvång, absolutinte.
  Springa omkring med små lappar – och var har jag lagd dom! Nej nej, ta dagen, inspirationen när den kommer. margareta

 6. Det är ju så att man ska blogga när man har lust och det är jättebra att du har lust just nu så jag får läsa vad du har att skriva om. Det har ju varit lite tunt under sommaren men man har ju annat att göra och det är väl tur det. Att vara ute i naturen och hitta på en massa saker slår ju allt till och med bloggandet.

 7. Säger som Skogsnuvan: Jag är glad att du är här, när du är här. Jag känner också lite som du att jag missköter en vänskap, när jag inte kommenterar eller bloggar. Men IRL måste gå före. Samtidigt kan bloggvärlden kännas lite som en tillflykt och ett ”hem” ibland när det är lite trist i IRL (och även när det inte gör det också föralldel.) Jag har ju mest positiva erfarenheter av bloggvärlden. Men det är viktigt att komma ihåg att det är du själv som styr de sociala medierna och inte de som styr dig.
  Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.