F som i fyrklöver, familj och fågel

fyrklöver
Eva är följt som livet...
Som Adam.

Dina "fyrklöver" som du funnit.
Talar för en annan begynnelse...

Du ger din familj, ditt hjärta, dina allra närmaste...
Alltid, i det du har.

Kanske är det du.
Men jag tror du har din kärlek i allt i ditt eget namn...
Det är ju du, kära fågel.

Kärlek flyger jämsides med dig, jag tror det är ditt kall...


/Marie

lasse-olsson1

Åh Marie ... tack för den finaste av kommentarer. Om du visste vad den värmde mitt hjärta.

4 reaktioner till “F som i fyrklöver, familj och fågel

 1. Fyrklövern som du alltid hittar och den udda skon som dyker upp i din värld. Jag kan inte skriva någon fin dikt till dig men du ska veta att just nu och väldigt ofta tänker jag på dig och skickar alla de varmaste tankarna till dig och de dina. Varje gång skatorna visar sig på gården eller jag hittar en fyrklöver så tänker jag på dig min vän.l

  1. Tack Skogsnuvan … det vet jag att du gör … och jag tänker ofta på dig … senast idag när jag läste om den s k glesbygden Hur jobbigt det är att klara sig med höga skatter för att kanske kunna ha en vårdcentral, indragna bussar för att de inte fylls upp varje tur, minimalt med bidrag för bilkörning (bilar som man ofta måste ha dubbelt av för att åka till sina jobb), jobben som försvinner ett efter ett … etc etc … Snart har vi inga som du i byarna om det inte börja föras en AKTIV landsbygdspolitik. Idag verkar det inte finnas något parti som driver frågan ”på allvar”. Kram!

  1. Visst var det fint som Marie skrev … Hon tar underbara foton också … Det är väl värt att besöka hennes blogg:

   http://www.marierosenqvist.blogspot.se

   Och jag tänker ofta på dig också … på dig och dina fina ungdomar. Speciellt när jag ser goda kakor och räkmackor och sån´t som du kan ta läckra, frestande bilder på. T ex.

   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.