H som i Heroes

H som i Heroes

Skatans vänner vet hennes näst intill hysteriska dyrkan av David Bowie i just den här inspelningen. Hon vet inte vad det är men tror det är håret.

Hur han slänger med håret.

Och … förstås … den där tungspetsen … *suck*

4 reaktioner till “H som i Heroes

 1. Vi brukar för det mesta vara överens om det mesta men den där snubben känner jag inte ett dugg för, varken hans sång eller utseende men det är som man säger. Smaken är som baken delad och det är väl tur det för hur skulle det annars vara.

 2. Ja hur skulle det annars vara om alla tyckte lika om allt. Fy vad tråkigt Vi skulle slåss om samma karlar och de skulle slåss om samma kvinnor och … nej, det är bra att ”smaken är som baken delad” . Bara man respekterar varandra kan man i princip tycka hur olika som helst … nästan. Jag skulle aldrig kunna tycka om en rasist t ex … men då ”dras” man ju inte till varandra heller. Eller kan komma att gilla varandra. Om man tycker sååå olika alltså. Kram!

 3. Bowie är en av mina absoluta favoriter oavsett vilken stil och frisyr han har. Har liksom blivit några genom tiderna…

  Jag kunde inte kommentera på ditt senaste inlägg så det får bli här. Skönt att ni kunde dela på barnvaktsuppdraget för fem dagar är länge…

  Kram

  1. Ja det räcker bra med två och en halv dag även om det är jättekul. Man är ju inte så van längre … framförallt inte av ”surret”.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.