En grej jag borde ta tag i.

En grej jag borde ta tag i stod som nr 24 i den där månadslistan över rubriker som Skatan nog inte kommer att använda sig av så himla mycket. Listor att pricka av är inte Skatans starka grej liksom.

Men den här rubriken fastnade.

Var så att säga mitt-i-prick.

Så här ligger det nämligen till.

Det finns väldigt många grejer som Skatan borde ta tag i. För det mesta.  Det finns nämligen  en grej hon är riktigt, riktigt haj på.

Att skjuta upp saker och ting.

Skatan är en uppskjutare av rang.

Packad väska

Att packa är en av sakerna som Skatan brukar vänta med in i det sista. Men inte den här gången. Nej inte nu.  Skatan tog helt sonika tag i det och började packa  så smått redan igår, lördag, för att fortsätta idag, söndag och har en hel dag till på sig, måndag, innan planet lyfter med Skatan och Mannen på tisdag.

Är det inte fantastiskt?

Hon har t o m gjort en  l i s t a !

Packlista

OK … Sant … Hon har inte följt den där listan särskilt noga. Det blev några fler t-shirts och ett par extra linnebyxor och kanske en skjorta till ….

Men det kan ju också gallras lite i sista minuten.

Skatan tog  tag i det. Hon har varit ute i god tid. Hon har grejat grejen som hon borde ta tag i.

Kors i taket.

PS  När hon googlade på packa fick hon tips från självaste Clas Ohlson. Vad vore Skatan utan Clas Ohlson (eller vad vore Mannen utan Clas Ohlson .. Skatan klarar sig utmärkt). Nu fick hon för att hon varit ute i god tid. Riv upp och gör om. Plaggen ska ju RULLAS, vet ja´!  DS

4 reaktioner till “En grej jag borde ta tag i.

 1. Imponerande! Min framförhållning blir sämre och sämre. Vet inte om det beror på ökad resvana… Inför Brasilien packade jag klart fem minuter innan Husse körde mig. Iskallt och nervöst 😉

  Hur länge ska ni vara borta?

  Kram

  1. Iskall brukar jag inte vara när jag packar i sista minuten och jag får erkänna att jag oftast glömmer ett eller annat. Men resvana gör ju förstås en hel del … som all vana. Det går som på räls liksom.

   Vi ska vara borta nästan en månad … vi åker den 7:e januari och kommer hem den 5:e februari.

   Det ska bli såååå skönt.

   Kram!

 2. Ett kärt njöje kan jag tänka mig det är att packa för att fara till värmen och ljuset nu i denna mörka tid. Kom ihåg att ta med solglasögon för du blir säkert bländad efter att ha vistats i detta mörker länge nu.

  1. Ja-a … jag känner att jag inte fort nog kan komma iväg. Det är bra tungt med mörkret och även om jag hatar snön nuförtiden så kan man ju inte säga annat än att den lyser upp. Fast härnere blir den ju slask direkt och det är ju ännu värre än snö och mörker.

   Leve Våren, Leve Sommaren, Leve den tidiga Hösten !

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.