Tankar på stranden

Sitter här på stranden och skriver i blindo. För det starka solljuset gör att jag inte ser vare sig vad jag skriver eller hur det ter sig.

Jag sover inte så bra på nätterna och det skulle väl inte göra så mycket om jag inte hade mina förb-de ben. Då hade:det ju räckt med att vila men nu måste Skatan vara i ständig rörelse. Blir vråltrött … bokstavligen … skriker rakt ut, vänder och snor mig i det gemensamma lakanet och somnar framåt morgonen. Så det blir inte många timmars sömn.

Igår … efter mycket om och men … tog de sig till det lilla stället Ar-i-ba Ba som låg precis innan Kai Bae. Frank … the Manager of Paddy’s … fick en av sina thailändska vänner att skriva en lapp till tuc-tuc-föraren. Där var de inbjudna till party … musikparty … för Oodie’s var stängt och man skulle fira en födelsedag.

När de kom dit var det redan fullt av folk … som på Engelska puben i Borlänge då det begav sig. Tami var redan i full fart att sjunga kompad av Tien på en akustisk gitarr. Sedan kallades Irene upp med sitt munspel … och Rachel. Som när Skatan bad om det visksjöng La vie en rose . Hon är gudbevars fransyska och … måste Skatan medge … Rachels engelska har mycket att önska.

20140112-111954.jpg

En reaktion till “Tankar på stranden

  1. Att inte sova på nätterna är ett helvete som jag just blivit bekant med. Hoppas jag kan komma in i vanliga banor för annars får jag spader.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.