2 reaktioner till “Verandan by night

  1. Ser ut som om du hqr snö utanför men jag förmodar att det är sand hoppas jag i alla fall. Fin brun fot du har med sommarnagellack och allt. Här är det 20 grader kallt men jag har haft gubbesök som skottat min gård och erbjudit mig följa med på folkdans. Hur det kan bli.

    1. Det vita är sand och vi har säkert minst 30 grader varmt dagtid. Klockan är halv tio på kvällen och då har vi 27 grader. Det är oförskämt härligt att kunna smita från vintern en månad. Det låter väl kul att få dansa mitt i vintern och fint att få hjälp med skottningen. En friare kanske? 🙂
      Ha det bra däruppe i kylan … Så bra du kan. Kram! / Skatan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.