Det går förrunt …

Johanna

 

De gick ut i morse, åkte till stan … shoppade loss på Ittala Outlet och se´n ner till hamnen för att äta lunch och så körde Mathias Skatan hem till våningen. Hon bytte bil, åkte och handlade mat (vilket tog sanslöst lång tid), bakade paj och nuuu … nu  … för nu är Skatan klar för att åka till Femöre för nästa insats … middag med Samuelssons 🙂

Det går förrunt som de sa i Borlänge … det går förrunt … 🙂

Hej och hå …

 

7 reaktioner till “Det går förrunt …

  1. Ja jag tror ju alltid att det ska bli lite lugnare … men så dyker något nytt upp och så sätter jag fart igen. Hittills är det kul och under kontroll men ett tag var det faktiskt nästan lite för mycket … Kram!

 1. Samma här och ibland går det så för runt så man tror att man hamnat i någon sorts karusell som aldrig slutar att snurra eller är det berg och dalbana kanske.

  1. Man ska hinna med ALLT på några ynka sommarmånader … man tror åtminstone att man ska göra det och så händer något oförutsett och så är man där … i den där berg- och dalbanan. Men det är inte bara ”hisnande” … det är kul också.

   Kram!

  1. Tack Ingrid … och ha det så gott du med på ditt kära Gotland. Nu är det väl full fart med Medeltidsveckan … eller var det förra veckan?

   Kram!

 2. Jo du nu är det fullt ös minsann och ändå hinner man inte med så mycket som man tror. Just nu har vi förberett för trumbyggarkursen som vi ska ha här i mitt och Kinabrors hus. Tänk dig mat till 16 stycken varav 11 har olika allerigier eller är vetetarianer. Vad är det med Svenska folket. Va faaan vad livet plötsligt blivit besvärligt. Jag är glad om jag får lite mat antingen det är fläsk eller blåbär. Herre je säger jag bara. Kan det vara möjligt att vi är så klena så många.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.