Storebror ser dig… ända in i sängkammaren.

… och när jag läser DN på nätet idag ser jag en annons som får mig att häpna, en annons för glasögonbågar: Carrera CA 5513, ett par bågar jag tittat på för någon dag se´n … En    r i k t a d annons alltså .. Hur fan vet ”de”, Storebror, vad jag glor på? när jag loggar in på min DN-tidning?

Kyssmigiarslet … just det.

Men du får en KRAM!

LILLA BLÅ BLOGGEN

Har jag haft sex med män och kvinnor de sista 12 månaderna? Användes någon kondom då? Var det tillfälliga kontakter eller? Har jag nån att tala förtroligt med? Finns det någon som hjälper mig att handla när jag blir sjuk? Hur mycket väger jag egentligen? Svettas jag mer än fem timmar i veckan pga ansträngning? Äter jag grönsaker och rotfrukter mer än två gånger om dagen? Har jag tagit t.ex. kokain, LSD, heroin, amfetamin eller ecstacy under de senaste 30 dagarna eller var det kanske mer än 12 månader sedan? Händer det ibland att jag snusar? Orkar jag kliva upp ett trappsteg för att komma på bussen? Har jag använt en hel dag på att försöka vinna tillbaka pengar som jag förlorat på spel? Har jag någon gång under de senaste 12 månaderna försökt ta mitt liv eller kommit i den situationen att jag allvarligt övervägt att ta mitt liv?…

Visa originalinlägg 134 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.