Penis

Nu blev ni nyfikna va? Jo….jag har hälsat på Magritte idag och hennes språk går framåt … det är nya ord varje dag. En del av er som känner Magritte vet att hennes språk kunde vara ganska ”kärnfullt”. Hon är alltså gärna ganska ”fräck i mun”…och nu dök ett så´nt upp häromdan helt oförhappandes: penis…. Det är ju ett ganska kliniskt ord så jag frågade henne om hon inte skulle säga ”pitt” istället och tänkte på en sketch (stavas det så?) med Gösta Ekman för länge länge se´n. Neej säger Magritte. Penis är ordet. Och det använder hon när hon kanske har försökt säga något annat och inte fått fram det ord hon vill, när hon vill säga ”skit i det då” eller liknade när inte vi riktigt förstår. Då säger Magritte penis. Jag älskar dig Magritte, verkligen…penis på dig och god natt och vi ses imorgon!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.