God Morgon Borlänge

God morgon! Undrar ni varför Skatan är uppe med tuppen? Jo, snart, mycket snart kommer tre morgontidiga hantverkare och skall byta ut Sonens fönster. Igår förberedde dom. Idag skrider de till verket. Och då blir det ett j-a liv. StinaPinaFina skäller och ylar tills hon fattar att det inte är nå´n vits…och de knackar, hamrar, borrar. Så….klockan 7 går Stina och jag vår morgonpromenad, köper fralla hos Zolá och försöker hitta en lugn vrå att käka i. Sonen är hemma från jobbet. Migrän. Och det blir inte lätt. Han flyr nog fältet till Q….
Idag hälsar jag på Magritte förstås…och se´n bär det av hemåt över midsommar som för 26 eller 27 året i rad firas i skärgården på Saltholmen med samma gäster varje år. Inga överraskningar men så avslappnat och härligt. Hoppas på väder gör vi ju alla. Fint väder alltså.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.