… och så hääär trångt satt Skatan med benen (som inte blivit tunnare… ) för att komma hem..

sa-har-mycket-space-hade-vi-pa-flyget-som-varade-10-timmar-suck

…men nu sitter jag här med mina prickar över a och o  för att kunna åstadkomma äähh eller öööös…och mina ringar över a för att få till ett litet åååååh …. Skööönt att vara hemma ocksåååå…

9 kommentarer

  1. Välkommen hem – till oss bloggare, till prickar och ringar och gott om utrymme att sprätta med benen. Skönt du är tillbaka – även om du ju aldrig var borta från bloggandet. Men ändå… du fattar vad jag menar. 🙂 Bamsekram.

  2. Lilla Blå! Jag fattar vad du menar.. 🙂 och det är skönt att vara hemma i det friska vintervädret … också… och hos StinaPinaFina. Men egentligen skulle jag kunna stanna i det där lättjefulla livet hur länge som helst… tror jag. Kram… en stor en… tillbaka!

    Znogge! Det var en enorm skillnad mot förra gången vi åkte… med benutrymmet menar jag. Jag med mina rastlösa ben (RLS) … fick som tur var en gångplats. 🙂

  3. Välkommen hem. Kul att se dina kort. Hoppas du kan leva på dom här minnena av värmen nu när du kommer hem till kylan. Enda felet med thailand är att det är så lång flygresa och som sagt så trångt i flygplanen. Samma när jag åkte till Kina. Det var en oändlig resa.

  4. Skogsnuvan! Nu får jag leva med minnena… som sagt. Men eftersom jag har en liten thailändsk sonhustru så bleknar de säkert inte lika fort … Du håller säkert Kina levande på ett annat sätt eftersom du har din Kina-bror. Kramar!

  5. Det där är det värsta med att flyga…jag mäter 180 cm, Kärleken 195 cm, 19 187 cm och 17 176 cm – gissa om vi lider alla fyra….Tänk om man hade råd med Business Class!

  6. Pruddelutt! Ja då förstår jag att familjen Pruddelutt har det trångt. Det måste ha blivit trängre de senaste åren för jag kan inte påminna mig att det var så trångt när vi flög via Bangkok tillk Vietnam på 90-talet… Själv är jag ”bara” 173 cm och Mannen 179 cm … men … Kramar!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.