En halvtimme kvar… till Morgonrundan…

Alla sover… tyst det är i huset…

Sonen och Pa  i gästrummet i källaren…

Mannen och SF i sängen i sängkammaren… och

endast … bloggar´n Skatan är vaken…. och … ja… har ungefär en halvtimme på sig…innan det är dags…

Lilla Blå har tagit sommarledigt….och Halvar också…. på obestämd tid.

Jag är alltså inte ensam om att ha ”sinat”…. blivit splittrad….känner att jag kanske borde, om inte annat… ta en paus.

Kanske skulle Skatan också  ta heeel-ledigt en tid…. om jag bara kunde…kan….

Detta blogg-gift….

Får fundera…. 

Snart skall vi åka ut igen… med pick och pack till Femöre och sommarstugan där Sonen och Pa skall husera själva när Mannen och Skatan åker till Öööörebro…. för

 

V A D   Ä R  D E T  F Ö R  E N  D A G  …. ÄR DET EN VANLIG DAG…NEJ, DET ÄR INGEN VANLIG DAG… FÖR DET ÄR 

L U D D E S

FÖDELSEDAG

HURRA HURRA HURRAAAAA

flaggan_s_6545061

11 kommentarer

 1. Örebro där bor min brorson. Hur många hem har du egentligen Skatan. Jag har lite svårt att hänga med ibland. Vet ingen som flyger och far som du. Hoppas att du flyger till mig snart så vi får krama om varandra.

 2. Grattis till Ludde även om jag inte har helt klart för mig vem han är… Tänker på sången som min mamma sjöng för mig när jag var liten ”Här kommer lilla Ludde håhå,jaja, bärande på sin lilla kudde håhå,jaja. Här kommer Luddes mamma osv… Ja, du har säkert hört den!

  Jag tar semester när vi är på Sicilien men inte mer än så. Däremot blir det kanske färre inlägg när (förhoppningsvis) strandlivet börjar!

  Kram och ha en härlig dag!

 3. Morgonstund har guld i min 😉

  Det är mysigt å vara uppe på morgonen när resten av packet sover! Att höra när det börjar röra sig i kåken 😀

 4. I like to work very early in the morning, everything is so quiet and I can listen to the birds wake up.

  My translation is below, it may not be that good.

  Jag gillar att arbeta mycket tidigt på morgonen, allt är så tyst och jag kan lyssna på fåglar vakna.

 5. Skognsuvan! Nyköping, Femöre (sommarstuga) och så lägenhten i Österrike…Och jo… jag vill verkligen besöka dig, Skogsnuvan, och ska se till att det blir så…förhoppningsvis med…men går inte det att ordna till … utan ressällskap… Kram!

  Znogge! Ludde = Svärson II… Den sången har jag sjungit och hört mååånga gånger… och säkert Ludde med.. Kramar! PS. Spännande, skall snart flyga ”över” och kika vad det kan vara…DS

  turez! Morgonstund har verkligen guld i mum… tycker Skatan med.. Kram!

  asaltydog! The mornings are lovely as you said… so quit and calm… and I myself can think a lot better in the mornings… Nice to ”meet” you…

  Daniel! Det skall framföras… dina gratulationer… Tack för titten… Den skall snart återgäldas.. 🙂

 6. Det är skönt att du inte tar paus. Även om paus är nödvändigt ibland för att hitta vidare…. gnugga knölarna… släppa hela härligheten fri! Kram!

 7. Jag har också tappat gnistan lite – sedan bidrar det väl också att vi är två datorer kort i huset just nu…Men det händer så mycket i mitt liv nu och jag har så mycket att fundera på att jag inte riktigt har tid att sortera upp tankarna i inlägg. Men det ger sig väl…

 8. Pruddelutt! Jag ger Znogges award vidare till dig också…förstås… för det är ibland svårt att koncentrera sig och skriva ett inlägg… när man har mycket annat att tänka på… som du nu… En paus tänker jag tillåta mig då och då… men inte sluta… Och inte du heller… väl…för… precis som du säger. Det ger sig… Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.