Fredagen den 22 maj fick jag en award…

…av Znogge som jag tog emot igår när jag kom hem från Ööörebrooo… 

Skatan blev oerhört glad för den och den kom ” i rättan tid”…. och sååå lämpligt och uppmuntrande och nu.. har jag

… har jag bestämt mig…. 

Neeej… jag skall inte sluta blogga… Kanske göra en paus då och då… men sluta… nej !     

slutaldrigblogga

                                                                     Som en liten uppmuntran skickar jag denna award vidare till Ida, ooonlyfifteeen... och Sonen… ChangochMott     som verkar ha givit tappt en aaning… och till Loll och… Nina …och Turez som känner sig lite nere och  ja  till alla i min blogroll… för ni inspirerar  mig ….var och en på sitt speciella sätt….  och ger feedback… och ja… är värda denna award… så Sluta aldrig blogga…..

Jag är sååå glad att jag har hittat er i denna stora bloggvärld

11 reaktioner på ”Fredagen den 22 maj fick jag en award…

  1. TACKTACKTACK, Och du ska ju absolut inte! sluta blogga, tycker jag iaf. men du har ju nästan varit överaktiv med din blogg! 😛 (positivt)
    hopppas du mår bra, puss och kram! 🙂 ❤

  2. ooonlyfifteen! Neej nu slutar jag inte… det har kommit att bli ett så stort intresse för mig…att blogga.. och … varför skriva för byrålådan när jag kan skriva ”publikt” 🙂 … och läsa andra och få feed back… ❤ Puss och kram! 😛

    PS. Och du, Ida, du kan ju sprida ut för kompisar att du haar en blogg, ge dem bloggadressen, som mormor gör… för att få fler "läsare"… DS

  3. Ping: Sluta aldrig blogga, mina vänner! «

  4. Nej, inte ska du sluta blogga. Jag har ju precis börjat här eller hur jag ska uttrycka mig… Har ju kikat in lite tidigare men varit ganska tystlåten, först nu har jag börjat kommentera. Jag vill läsa mer om Skatans tankar!

  5. Soldansare! Och det ska du få… om du ”hänger här”… Det kan väl i och för sig bli ”pauser” av en eller annan anledning… men sluta skall jag inte göra… Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.