Nedvikta gummistövlar och Sexy titts

titts

Redan – så här tidigt på morgonen, klockan är bara kvart i sex – har två sökord dykt upp här hos mig på  Skatans Tankar.

Nedvikta gummistövlar och Sexy titts.

Och det är inte första gången.

Det är framförallt de nedvikta gummistövlarna som förföljer mig. Och gör mig lite brydd. Om och om igen hamnar man här hos mig när man har sökt på Nedvikta gummistövlar. Man och man. Det kan ju vara en kvinna eller ett barn eller …

Att  man alltid hamnar hos Skatan när man söker på Sexy titts kan jag kanske förstå. *ironi* (bäst att skriva ut vad som menas, så jag inte blir missuppfattad. I och för sig skall man inte ”skriva folk på näsan” vad man vill ha fram har jag ju lärt mig på skrivarkursen men vill ju inte bli missuppfattad i just det här fallet. Sextio plus och Sexy titts. Ja, jag säger då det.) Slut på parantesen.

Men Nedvikta gummistövlar!

stovel

8 reaktioner på ”Nedvikta gummistövlar och Sexy titts

 1. Hos mig är fortfarande den förbaskade brudbuketten på tapeten! Det var faktiskt evigheter sedan vi gifte oss, Husse och jag…

 2. Haha, nedvikta gummistövlar. Underbart. Jag gillar sökmotororden. Just nu har jag bara bröllopstelegram. Gillade förresten att bli kallad het, hahaha, även om jag gjort min egen speciella tolkning av det. Inte het som i känslosam utan het som i sexig. Det är nästa grej att öva mej på. Komplimanger har jag kommit en bit på väg med men kvinnlighet är relativt orörd mark än. Inte tränat alls. Varför jag nu skriver det här som en skatkommentar istället för att göra ett trollinlägg.

 3. Tandgnisslur! Du, du kan faktiskt göra både ock. Det har jag gjort med en del kommentarer som jag skrivit på andras bloggar. Kopierat kommentarerna och återanvänt dem som inlägg i min egen blogg. Det är verkligen kul med vad ett ord kan betyda. Så mycket olika mening som ligger i ett och samma. Het som i sexig, het som i varm, het som i ”lättantändlig”,reagerar snabbt liksom. Det var det sista jag menade när jag skrev om dig. Livfull. 🙂 Kram!

 4. Fasiken, jag som snöade in rejält på sexig. Men ok, livfull, inte illa det heller och just idag har jag en ganska livfull dag. Känner mej full av energi. Känner mej glad. Gillar Skatan gör jag också.

 5. Nedvikta gummistövlar har vi väl att haft som var unga på 60-talet. Jag hade svarta och så stod det Elvis på den nervikta delen. En del hade Tommy S på sina men jag tyckte att Elvis var mycket tuffare. Tyvärr har jag alltid fallit för tuffa killar och inte för snälla.

 6. Tandgnisslur! 🙂 🙂

  Skogsnuvan! Ja jag hade nog såna också. Men att dom skall ”förfölja” mig i bloggen är ett mysterium. Innan jag träffade Mannen hade jag också en förkärlek för tuffingar. Mannen ”räddade” mig just från en sån. 🙂

  Nu börjar nedräkningen. Igår hämtade jag biljetterna. Kramar!

 7. Pingback: Ett av dagens sökord var ett nygammalt ett: Sexy titts | SKATANS TANKAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.