Nästa – Booorlääänge

…ropar nog inte konduktörerna ut längre … Det är väl en sån där inspelad röst.

Hur som …

Om några timmar sitter jag på tåget till Borlänge och Sonen och Pa … och snart Alice. När jag kommer tillbaka … ja, då är hon där … om det nu inte är en liten Nils …

Det finns ett buddistiskt tempel utanför Borlänge. I Ulvshyttan tror jag. Och där var Pa och Henrik och träffade Budda. Thailändarna säger Budda om munkarna.

Så de träffade Budda och pratade med honom och han välsignade ”magen” och sa … spådde att det skulle bli … en pojke!… trots Pas och Henriks invändningar och förklaringar …

att det skulle bli … en pojke!

Visserligen har varken Sonen eller Pa ”sett” om det är en flicka eller pojke men barnmorskan har tyckt sig se och när Pa röntgades sist pratade läkaren om att ”hon” var si och så stor och ”hon” måste nog förlösas med kejsarsnitt.

Hon och hon och hon.

Där får nog Budda ge sig.

Han får sig ett gott skratt när de kommer med lilla Alice för att få henne välsignad … framöver.

Buddor skrattar mycket och ofta och högt.

Nu … måste jag sätta fart.

Skatan i luften

Nästa Booorlääänge, som sagt.

Som tur ääär har Sonen en dator också.

Så ni vet …

7 kommentarer

 1. Men barnmorskan kan också ha menat Pa när hon sade hon… Fast det låter onekligen som om det är lilla Alice. Nåja, hur det nu än är med den saken så hoppas jag att allt ska gå bra. Jag ser fram emot att läsa dina rapporter!

  Kramar!

 2. Har du inte varit kvar på samma ställe ovanligt länge nu?
  Glömde berätta för dig att jag är bra i knäna igen så det måste ha varit någon sorts förkylning tack och lov. Hur är det med dina ben?

 3. vad spännande, så nu drar det ihop sig. Ska du stanna där tills det är klart?! Var det bestämt kejsarsnitt?! Då vet man ju faktiskt dagen annars kan de allt luras rätt länge. Lycka till!! Finns inget ljuvligare än dessa små under. Kram o hoppas tågresan gick bra, dottern har med åkt tåg idag tillbaka till storstan, snyft.

 4. Spännande! Ser fram emot att få reda på hur det förhöll sig egentligen 🙂
  Templet i Ulfshyttan har jag adrig hört talas om, det måste jag kolla upp nästa gång jag är i krokarna!

 5. Znogge! jaa det hoppas jag verkligen också … att det går bra. Men det gör det. Och om det blir en liten Alice eller en liten Nils har då rakt ingen betydelse. Tänk nu är det bara några dar kvar … Kram!

  Skogsnuvan! Va bra att dina knär är bra igen. Kan förkylning sätta sig där?? Jag har fortfarande ont men har fått en tid hos ortopeden den 15 oktober … och en telefontid hos ”husdoktorn” den 26 augusti. Det händer nåt i alla fall. Kram!

  Stora B! Jag har hälsat. De hälsar tillbaka! Kram!

  Ingrid! Ja vi har vetat några veckor nu att det blir kejsarsnitt. Det är nästan ännu nervösare för de blivande föräldrarna att veta preciiis när det är dags … tror jag. Åtminstone Sonen är väldigt nervös och förväntansfull … förstås. Pa är lite lugnare eller så kan jag inte ”läsa” henne lika bra. De har bett mig komma och hjälpa till med lite grejer före och sen vara kvar … jag vet inte hur länge men … Och jag är ju förstås överlycklig över det. Kram!

  Pruddelutt! Jag vill förstås ha 17 ”nära till hands” när jag får tid … så småningom och gå in och fördjupa mig i hur det är ”over there”. Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.