10 reaktioner på ”Igår slappade vi …

  1. Nästan så att jag inte tror på det men samtidgt så känns det som om en sådan dag var på sin plats! Ganska gott att bara vara utan att göra 🙂

    Kram!

  2. Det är en konst att göra ingenting. Jag vinkade till dig när jag flög över härom dagen. Det var så klart och fint och jag undrade var du bodde

  3. Skogsnuvan! Om jag hade vetat när du flög hade jag vinkat tillbaka. Det är kul att ha dig hemma igen även om du kanske hade velat vara kvar lite längre. Nu får du suga länge på karamellen. Och till nästa sommar … dååå … Kramar!

  4. Vilken härlig dag det låter som. Bloggen är snygg också, nu har du fixat om igen ser jag. Kanske dags att byta stubbe inne hos mej, hahaha.

  5. Tandgnisslur! Ja jag är lite rastlös av mig … men hamnar ofta här på temat Neat. Sen blev jag trött på dessa evinnerliga skator i headern så … Riktigt snygg, tycker till och med jag och säger … trots vad man sa när jag var barn att … ”eget beröm luktar illa”. Jante härjade ju då som du kanske har hört. Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.