Hemmadag i Nyköping

Idag skall Skatan hålla sig på hemmaplan.

X

Här har det suttit ett foto av en skata fotograferad av fotografen Bosse Malmgren men som Skatan avlägsnat då den ju var ”stöldgods” enligt upphovsmannen  och en som hon googlat fram och inte haft lov att publicera …

(Foto: Bosse Malmgren)

Och för att inte flaxa för mycket hit och dit gör jag  en lista nedan över vad som kommer att hända och ske.

Precis som Znogge brukar göra en lista över vad som hänt och skett.

Fast tvärtom förstås …

En summering (nej, planering)  av dagen

 • Morgonrunda med StinaFina
 • Frukost i lugn och ro (igår fick jag inte ens med mig mackan som låg som en läderbit med nåt svettigt på och väntade på mig vid hemkomsten
 • Skall själv försöka ”rekonstruera” min dator. Skivan för rekonstruktion har anlänt. Deeet skall bli mycket mycket spännande.
 • Tvättdag, kläder och bil. Jag tar kläderna. Mannen bilen.
 • Byta till vinterdäck (Mannen). Varför blandar jag in biltvätt och byte av vinterdäck i miiin lista. Det,  go´vänner,  beror på att jag vill ha min planeringslista  riktigit riktigt lååång
 • Försöka samla ihop mig och berätta om de sista Jordaniendagarna på min fantastiska Jordanienresa. Har två spännande dagar kvar.
 • Gå en sväng på stan, träffa en dam som sytt en ryggsäck till mig som är leveransklar … vilket jag alldeles glömt bort.
 • Middagsplanering … ”vad skall vi äta i dag då?” … den eviga frågan.
 • Middag och ”bok eller TV” eller både ock … bok och TV
 • Natti natti

Och emellanåt, innan, efter, mina ”punkter” blir det förstås  datortittande i bloggar, mail, Facebook, Twitter  och annat smått och gott.

Ha en riktigt trevlig dag!

Det skall jag …

PS! Jag skall också komma underfund med dessa eviga tre punkter som Skatan älskar att skriva. Kanske blir de lite tröttsamma i längden. Kanske finns det ett annat sätt att hålla ”tankekedjan” vid liv … kanske, kanske. DS

4 kommentarer

 1. På tal om Nyköping och resor så kom jag just på en sak. När jag var i Sardinien satt jag tillsammans med ett par som var från Nyköping. Han hette Torgny och hade varit urmakare. Då tänkte jag på dig och din stad. Vi flög över den också. Staden Nyköping alltså. Nu ska jag läsa om Jordanien i din blogg. Lycka till med datorn. Försvinner du från datarymnden vet jag varför.

 2. Skogsnuvan! Hmm … Torgny … urmakare. Det finns en hel del urmakare här i stan så … Nej, Torgny känner jag inte. Ja den datorn, den datorn … hoppas jag fixar det. Den här, Mannens, är ju inte min så … det är ju inte samma sak. Kram!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.