Grattis ettåringen

Idag  fyller Skatans Tankar ett år.

Kanske inte redan … klockan är bara tjugo i fyra på morgonen … men man brukar ju fira födelsedagarna tidigt även om själva födelseögonblicket infaller senare under dagen.

Den 22 november 2008, lämnade Skatan sitt Tänk . Inte helt och hållet. Hon hade  sitt Tänk och sina Tankar parallellt ett tag. Och det var först på Luciadagen den 13 december som hon flyttade över  d e f i n i t i v t.

Sedan dess har Skatans tankar haft 41 090 besökare, gjort 745 inlägg och fått 4 224 kommentarer … inte bara fått utan också svarskommentarer från Skatan finns bland dom förstås   och … som  Skatan berättat tidigare … i 88 kategorier.

Hon har blivit nominerad till en bloggtävling för 50+-bloggar i Dax.se och kommit ända till final och vem vet hur långt det bär … det är sista dagen ni kan rösta på mig … i kategorin Personligt …  om ifall att ni vill …

Inte dåligt för att komma från en flaxande … men uppenbarligen mer kraxande … skata.

Ett fyrfaldigt leve för Skatans Tankar … De må leva

hurra, hurrAA, harrAAA, HURRAAA …

3 reaktioner på ”Grattis ettåringen

  1. Britt! Inte bara i bloggvärlden 🙂 IRL är jag bra mycket äldre. Det är det som är så bra. Att bloggvärlden är ålderslös … om man finner varandra. Kram!

    Loll! Det hoppas jag med förstås. Inte att få bada i champagne men vinna … Jag har blivit tävlingsmänniska plötsligt … jag som aldrig varit det förut. Nu tycker jag i och för sig inte att man kan tävla egentligen i att skriva men det är ju så … det finns ju priser för allt möjligt nu för tiden. Musiktävlingar t ex … Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.