28 reaktioner till “En liten paus …

 1. Pusta du ut i lugn och ro! Ni har haft en intensiv och jobbig period med mycken oro, så att du behöver återhämta dig förstår man mer än väl.

  Ha det så gott!
  Kram Ingrid

  1. Just nu känns det faktiskt skönt … att få rensa hjärnan ett tag med att göra ingenting hääär … Kram!

 2. Pusta på du!! Vi tittar till dig lite ändå ibland.. Ibland måste man ”bara få vara” Kram från ett kyligt Småland.

  1. Ja, just nu känns det som att jag inte ens kan det: ”bara få vara”. Sonen är sjuk igen (magen) och … fast det är en lång historia. Har just landat i Nyköping från Örebro. I morgon bär det av igen. Till Borlänge. Inget slut på eländet … ännu. Kramar!

 3. Det är så skönt att få pusta ut i hemmet och verkligen gå ner i varv och bara andas. Det gör nog alla skator nu i kylan. Jag och mamma pratade med varandra i dag och kom på att det är flera dagar sedan vi sett någon skata ute nu när det är så kallt. De är hemma och kurar. Kramar och hopp om varmare dagar!

  1. Vi gick ut med extra mycket mat till småfåglarna, mina kompisar idag … Själv kurar jag inomhus 🙂

   Kram!

 4. Du gör helt rätt i att pusta ut nu efter alla dina resor hän hit än dit. Jag beundrar dig som orkar med allt. Men du är ännu ung Skatan. + 60 är ingen ålder i dagstid. Själv har jag gått med Sally 2,5 timmar i skogen i 17 graders kyla. Det var jätteskönt för oss båda. Visserligen får jag plocka is från tassarna då och då, men hon fryser inte med sin tjocka polotröja på. Hon är så söt med den. Ska ta en bild så du får se. Lyssar just nu på Rod Stewart och bara njuter. Varm kram

  1. Rod Stewart är inte så dumt att lyssna på och njuta av … i kylan. Förfrys inte nästtippen själv bara på dina långa Sally-promenader … Kram!

 5. Tror inte att du kommer att sitta stilla på grenen länge, precis som du inte kan stanna på samma ställe länge så jag är rätt säker på att du snart är i full gång med bloggandet igen. Hur du än gör är jag med dig kram kram kram

  1. Det gör jag nog. Kan nog inte hålla mig. Det är ju en avkoppling också … att ha tankarna på annat håll. 🙂 Det är bara det att jag tycker att jag inte har så mycket att skriva om just nu … att jag inte får så mycket ”input” och bara ältar om … tja … ingenting. Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.