Dagens sökord för att hitta Skatans blogg: ”penis i sko”

Packad och klar för avfärd tidigt i morgon bitti  med bil till Arlanda för vidare färd till Salzburg och Bad Ischl, Österrike är Skatan.

Och packningen är gjord efter konstens alla regler …Skatan  rullar ihop sina kläder i ”tighta” rullar istället för att vika dom.

Skor är nedpackade … dock utan någon penis i någon av skorna. En sådan får hon faktiskt klara sig utan.

Det rör ju sig bara om en vecka.

Annars så …

Är hon färdig för avfärd …

17 reaktioner till “Dagens sökord för att hitta Skatans blogg: ”penis i sko”

  1. Visst blir det bäst!

   Och jag skaaa ha det skönt och jag hoppas också på lite varmare väder … och kanske lite sol också.

   Kram!

 1. Jag rullar också 😉 På mer än ett vis efter hamburgaren men annars hade jag packningen i åtanke…

  Ha en finfin resa!

  Kram

  1. Så kan man ju också se det … då rullar jag på flera sätt … Det finns så mycket ”stoppning” som förvandlar även en skata till stoppaden välfylld roulad.

   Tack, tack!

   Kram

 2. Hej kära Skatan 🙂
  Måste först berömma dig för din blog Har suttit och läst igenom det mesta nu. Mkt tänkvärda och skojiga saker att läsa om. Verkligen underhållande!

  Blev tårögd av det fina du skrev om Margith… Vackert!

  Kommer följa dig mer. ser redan fram emot det. Tack för allt fint du skrev till mig också. Brukar faktiskt inte ta åt mig av avd folk säger om mig.. Men kändes bra det du skrev 🙂

  Kramar i massor

  1. Välkommen hit Angie! Tack för dina fina ord hääär. Och roligt att du tycker om min blogg. Den är ju inte så sammanhållen precis utan ”kraxig och flaxig” som jag ju är …

   Margith kommer alltid att ”vara vid min sida” och jag tänker på henne varje dag för det händer saker varje dag då jag skulle velat säga … Du, Margith titta på … och skrattat eller talat allvar eller … och hon är säkert hos dig också. Hon talade om dig … och jag vet att hon tänkte på dig som hon tänkte på många av ”de sina” … och andra också.

   Och så får du börja ”ta åt dig” av det positiva som folk säger om dig. Hörru … sug åt dig …för när någon säger något positivt då menar de faktiskt det . Vi människor har av någon anledning oftast mycket lättare att säga negativa saker om och till varandra än positiva så … tänk på att ta åt dig, som sagt, av det bra …

   Kramar i massor i retur!

 3. I Österrike har jag varit en gång med jobbet. Vi var på en ”konferens” i Sahlbach en vecka och då tog var vi några stycken som tog tåget till Salzburg också och var där en dag. Mycket trevligt!

  Ha en skön vecka!
  Kram

  1. Ja, jag skall verkligen ha en skön vecka … hur vädret än blir så är det alltid skönt här ”hemma” i Bad Ischl.

   Kramar!

 4. Men hörrö. Vad är det där för skor. Det måste väl vara ett skämt. Ser ju ut som fötterna på en gammal get? Säg att det är en skämt.

  1. Klart det är ett skämt. Jag googlade på skor, tror jag, och hittade de här roliga. Önskade att jag ”ägde dom” 🙂 Det hade varit kul att komma ”trippande” i, tycker jag.

   Kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.