Dom

väckte Skatan ur hennes djupaste sömn.

Dom brände och sved och ändå fanns dom där inte.

Skatan försökte gnida bort svedan och det brännande och fick bara ett gäng prinskorvar i stället för tår i handen. Tårna kände överhuvudtaget inte att hennes hand var där och gned.

Hur kan något brännas och svida som inte känns?

Skatan var tvungen att gå upp och pula i sig en tablett. Hon väntar på att den skall göra henne dåsig och färdig för sängen igen.

Skatan har överhuvudtaget varit dåsig och hängig den senaste tiden och har egentligen inte  här inne på bloggen att göra. Hon förstår inte heller hur Kråkan Bråkan kunde övertala henne att fixa ”eget”  nu. Han har inte heller varit över sig ”bråkig” och har rakt  inte varit  behjälplig med sin egen lya. När den var något så när möblerad somnade Kråkan Bråkan in i ett hörn och har inte bråkat sen dess.

Det är väl vårtröttheten som slår till. Orden har sprungit och gömt sig för en hel del i bloggvärlden har Skatan en känsla av.

Energin tryter.

Solen har börjat titta fram mest varje dag men ljuset verkar inte ha blivit livgivande. Kontrasten mot mörkret och kylan verkar i stället  ha blivit  … förlamande.

Två och trettiosju … pip

10 reaktioner på ”Dom

 1. Hoppas att tabletten gjorde sitt så att både du och prinskorvarna fick sova en stund till. För övrigt har du visst på bloggen att göa . I med och motgång…

  Kram och god morgon!

  • Ja jag har sovit tungt, mycket tungt några timmar på morgonkulan.

   Och jo … i med och motgång … men man skall hitta något att skriva om också …

   Kram!

 2. Säger som Znogge…i med och motgång. Det är ju finessen med bloggen: DU REGERAR, och allt du levererar behöver inte vara skarpt klart och färdigt.

  Älskar Skatan som hon är…typ:)

 3. Den långa kalla vintern sätter sig i kropparna och det är svårt att komma igång. Må du få komma till någon som kan hjälpa dig snart. Fötter som både gör och inte känns. Det låter ju för skumt. Måste vara hemskt att vara vaken på nätterna. Allt blir så mycket värre då.

  • I morgon så har jag ju fått den där tiden hos ”min” Husdoktor. Det skall bli väldigt intressant att höra vad han har att säga och om han kan hjälpa mig vidare.

   Kramar!

 4. Vårtrötthet dominerar bloggvärlden.. lite trist, men orden verkar ha lite växtvärk och väntar lite på att de skall orka blomma till sommaren.

  Hoppas prinskorvarna kryat på sig!

 5. Men lilla Skatan, vad är det för domningar du har i fötterna? Eller ska jag säga klorna? Du har väl tid hos veterinären snart!?!

  Sv. Inte är du bannlyst! Varför skulle jag göra något så befängt? Dina kommentarer finns där… Att jag sen inte återkommenterade på detta med Jordanien berodde på att jag skämdes….Skämdes för att jag självsvådligt googlat mig till bilden i inlägget och fräck som en skata bara stulit den! 😮

  Men. En bekant kom hem från Jordanien häromdagen, hon hade varit på en gruppresa ledd av en fd diplomat och hans fru (minns inte namnen) och den beskrivningen hon gav av landet var så fantastisk ,att jag som aldrig haft en längtan dit plötsligt vill åka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.