16 reaktioner till “Tyskland och Lena

 1. Jag tänkte också på MissLi och säger bara grattis till Tyskland. Jag har svårt att gnälla över skandal och hej och hå när det faktiskt i slutändan är folket som väljer. Då dissar vi ju andras musiksmak, säger att de förstår mindre än oss: Och det är knappast kärlek

  1. Haaar den blivit dissad? Jag trodde att ”rätt låt” vann. Men jag har inte hunnit läsa tidningarna ännu.

   Nej man kan tycka vad man vill men har majoriteten av befolkningen röstat fram något så … kan man ju inte underkänna det.

   Det kallas väl elitism och är långt ifrån, kanppast, kärlek.

   Kram!

   1. Tyskland har klartat sig nårgorlunda även om vissa kallar den naiv. Men naivitet har sin charm.
    Jag syftade snarare på svenskarnas förfäran att Anna inte gick vidare. Anna var jättebra, men Europa valde inte henne. Tråkigt, men accepterbart. Och hon är så sockersöt och bra att hennes tid kommer. Även i Europa.

    1. Jahaa … nej, alla kan ju inte vinna och övriga Europa tyckte inte som Sverige den här gången. Sedan kan man ju ha en del att säg upp upplägget. Två semifinaler där en har mediokra bidrag medan nästan alla ”favoriter” samlades i den andra. Det var visst 5 poäng som skilde den som kom tia mot Anna som kom som nummer elva i semifinalen.

     Men spel är spel och tävling tävling hur den än är upplagd.

     Kram!

 2. Kul att en ung ganska otippad tjej vann. Vi satt och pratade på kvällen att det skulle vara kul om Tyskland vann, att de inte gjort det på många år och så vinner de.

 3. En låt som jag gillade redan första sekunden, jag som inte ens gillar melodifestivalen, jag skulle vilja påstå att den äcklar mej, fann mej själv sittandes framför tv:n igår. Jag följde till och med resultaträkningen, helt otroligt. Mej påminner hon om Lily Allen, vet inte varför.

  1. Ja jag blev också så glaaad när hon sjöng. Hon spred den där sångarglädjen verkigen.

   Då måste jag genast gå in och lyssna på Lily Allen. Kul!

   Kram!

 4. Håller med om både låt, melodi och tjej. Nu bryr inte jag mig om hur det går, vem som än vinner ser jag som en värdig vinnare och jag tyckte faktiskt att det var trevligare att se igår när inte Sverige var med för då behövde jag inte hålla på någon speciell, valfrihet. Nu har jag inte hört den svenska låten, kanske att jag har men inte mer. Tror nog att den också var bra för mina öron.

  1. Det var en värdig vinnare … som väl de flesta är som vinner förstås. Det håller jag med dig om.

   Det hade varit roligt om Annas låt kommit med i finalen men hon hade säkert inte vunnit … Det man tycker mindre om i den här tävlingen var just upplägget med två semifinaler där i den ena alla de mindre bra låtarna samlades (slump?9 och i den andra alla förhandstippade där Annas också hamnade.

   Det upplägget måste de göra om till ett annat år, tycker jag.

   Kram!

 5. Tycker hon var bättre och känns mer naturlig än Miss Li, även om det finns viss likhet… Liksom mindre krystad eller konstlad röst? Kanske bara jag som är hård, men fick intrycket att Lena liksom ställde sig där och var sig själv… och väldigt bra.

  1. Lena har ju mindre erfarenhet än Miss Li … men ändå. Lena lär ju ha ”plockats fram” för bara fyra månader sedan …

   Hoppas hon kan behålla sin naturlighet.

   Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.