Bob Dylan och dukarna (via Lilla Blå Bloggen)

Nu är datumet spikat för Bob Dylans målningar i Köpenhamn. Den 4 september börjar utställningen.  Det fick jag veta av Lilla Blå (och tryckte genast på funktionen *You like this) och skriver det  hääär också … som en påminnelse till mig själv om inte annat  även om jag nog inte kommer att glömma det i första taget.

Den utställningen tänker jag nämligen inte missa för allt guld i världen …. eller hur man nu kan uttrycka det.

Förra året fick jag nys om att Dylan skulle ställa ut sina målningar i Köpenhamn hösten 2010. Den 4 september drar det igång på Statens Museum för Kunst och pågår hela hösten och vintern. The Brazil Series kommer att innehålla drygt 100 verk varav några aldrig tidigare visats. The Drawn Blank Series gästade London, läste jag tidigare i Politiken, och tidningen länkar i sin tur till Halcyon och utställningskatalogen. Trots att Bobban vill ha upp t … Read More

via Lilla Blå Bloggen

2 kommentarer

  1. Dit ska jag också. Så är det bara! Jag minns att Lilla Blå skrev om det men nu fick jag datumet bekräftat. Har varit inne på muséets hemsida men tidigare har där inte funnits någon information…

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.